CeBIT 2011 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: CeBIT 2011

CeBIT 2011 - Számítógépes program segít a tökéletes smink elkészítésében

Egy speciális szoftvernek köszönhetőn a nők ezentúl személyre szabott sminkelési tanácsokat kaphatnak a saját számítógépüktől.

Kulcsszavak: CeBIT 2011 CeBIT
2011. március 7. 09:20

CeBIT 2011 - Elérhető közleségben az adatbiztonság

A merevlemezárak folyamatos csökkenésével és a tárolókapacitás robbanásszerű növekedésével az otthoni felhasználók számára anyagilag is elérhető közelségbe került az adatok biztonsági célú másolása - állítják azok a vállalatok, amelyek a szokottnál is nagyobb, látványosabb standokkal jelentek meg a hannoveri CeBIT-en.

2011. március 7. 09:05

CeBIT 2011 - Zajtalan processzorhűtés Dél-Koreából

Zajtalan processzorhűtést fejlesztett a dél-koreai NoFen Computer, amely a hannoveri CeBIT-en mutatta be a vízkeringetéses technológiát leváltó, speciális csöveken alapuló hőelvezetési technológiáját.

Kulcsszavak: processzor CeBIT 2011 CeBIT
2011. március 7. 09:01

Az idén több látogatót és kiállítót vonzott a hannoveri CeBIT

A tavalyinál kissé több látogatót vonzott a világ legnagyobb számítógépes szakvására, a hannoveri CeBIT: 90 országból mintegy 339 ezren keresték fel - summázták vasárnapi sajtóértekezletükön a szombaton befejeződött kiállítás szervezői.

Kulcsszavak: CeBIT 2011 CeBIT
2011. március 7. 08:50

Az Apple fejlesztései motiválják a kínai hamisítványokat

Az Apple fejlesztései motiválják a kínai hamisítványokat - legalábbis ezt sugallják azok a távol-keleti gyártók, amelyek számos iPadre hasonlító táblagéppel rukkoltak elő a hannoveri számítástechnikai és informatikai szakkiállításon.

Kulcsszavak: Apple jog CeBIT CeBIT 2011
2011. március 4. 09:36

CeBIT 2011 - Távmunka és a szoftveres háttér az informatikai fejlesztések középpontjában

Az internetre épülő távmunka és az ehhez szükséges költséghatékony szoftveres megoldások szerepelnek az idei CeBIT középpontjában; a Google például csak vállalati megoldásaival (Google Enterprise) jelent meg a hannoveri számítástechnikai és informatikai kiállításon.

2011. március 4. 09:26

Európai díjat nyert az iziSHOP eTicket elektronikus közlekedési jegyrendszer

Európa egyik legrangosabb infokommunikációs díját, a European Seal of e-Excellence arany plakettját nyerte a Hedz Magyarország Kft. az általa kifejlesztett iziSHOP eTicket új generációs elektronikus jegyrendszer megoldásáért.

Kulcsszavak: Hedz CeBIT 2011 CeBIT
2011. március 2. 09:35

Magyar valóságjáték a CeBit platinadíjasai között

Az Európai Digitális Kiválóságok (European Seal of e-Excellence) platinadíját nyerte a Tengernyi Kaland című alternatív valóságjáték, amellyel együtt összesen négy magyar internetes alkalmazás vehette át a legjobbaknak járó szakmai elismerést.

2011. március 2. 09:26

CeBIT: Angela Merkel és Recep Tayyip Erdogan megnyitották a világ legnagyobb szakkiállítását

A március 1-től 5-éig nyitva tartó hannoveri CeBIT, a világ legnagyobb ICT kiállítása kedd esti ünnepélyes megnyitórendezvényén Angela Merkel német kancellár és Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök, valamint a Bitkom elnöke, August-Wilhelm Scheer mondott beszédet. A 70 ország 4200 kiállítóját felvonultató szakvásár idei díszvendége Törökország.

Kulcsszavak: CeBIT CeBIT 2011
2011. március 1. 00:13

A nagy nevek is visszatérnek a hannoveri CeBIT-re

Nagy nevek visszatérésével, a tavalyinál több kiállítóval kezdődik a világ legnagyobb számítástechnikai vásárára, a hannoveri CeBIT, amelyet idén március 1-5 között kereshet fel a nagyközönség.

2011. február 28. 09:56

CeBIT: az SAP is a mobil felé fordul

A jövő héten kezdődő hannoveri CeBIT-en, a világ legnagyobb informatikai seregszemléjén a SAP AG partnereivel közösen fogja bemutatni újdonságait, mindenek előtt a mobil-, az on-demand-, az analitikai megoldásokra és a valós idejű technológiára fókuszálva.

Kulcsszavak: CeBIT CeBIT 2011 SAP
2011. február 25. 12:04

A török miniszterelnök nyitja meg - Angela Merkel társaságában - február 28-án a CeBIT-et

A szebb napokat is látott, ám kiállító- és látogatószámban, négyzetméterben,  és jelentőségében még ma is a világ legnagyobb informatikai szakvásárának számító hannoveri CeBIT idei díszvendége Törökország, ebből kifolyólag a március elsejei kapunyitás előestéjén, február 28-án, Recep Tayyip Erdoğan török miniszterelnök és Dr. Angela Merkel német kancellár mondják el megnyitóbeszédüket.

2011. február 18. 13:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

A fenntarthatóság iránt elkötelezett vállalkozókra is reflektorfényt irányít az EY Az Év Üzletembere Program. A független bírálóbizottság első alkalommal osztja ki idén az EY Fenntarthatóságért Különdíjat, hogy kiemelje azokat, akik környezetbarát, társadalmilag hasznos és emberközpontú társaságok tulajdonosai és vezetői.

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

Közel érintésmentes könyvelési megoldást fejlesztett a Process Solutions, Magyarország vezető számviteli szolgáltatója. A PS APPS-t az különbözteti meg a piacon elérhető többi rendszertől, hogy nem statisztikai alapon működik, mint a klasszikus AI megoldások, hanem 100%-os pontossággal funkcionáló megoldásról van szó, amelyen a vállalat már tízezres nagyságrendben futtat át számlákat. A használatbavétellel ráadásul a könyvelési szakemberek manuálisan végzett munkafolyamatai legalább 50%-kal csökkenthetőek.

2024. július 16. 16:29