Samsung Knox kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Samsung Knox

A Samsung Knox észrevétlenül biztosítja a Galaxy felhasználók adatvédelmét

A felhasználók, vállalkozások és szervezetek kiberbiztonságát fenyegető veszélyek mindennapos jelenségek. A hálózatot, az adatokat és az eszközt egyaránt érintő támadások előfordulása folyamatosan növekszik. Számos formában, például rosszindulatú szoftverek vagy adathalászat képében jelentkezhetnek, amelyeket a felhasználók sokszor nem vagy túl későn vesznek észre. 

2024. június 26. 20:59

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

A 2024-es tévék szigorú biztonsági szabványaival érdemelte ki a CC tanúsítványt a Samsung Knox

A Samsung 2024-es tévéire telepített, megbízható Samsung Knox biztonsági megoldás még a készülékek megjelenése előtt nyerte el a Common Criteria* (CC) minősítést. A biztonsági megoldás sérthetetlenségére** és hatékonyságára irányuló teljesítményét az egymást követő tizedik évben ismerték el a tanúsítvánnyal.

2024. március 5. 17:54

Pajzs az internetes zaklatás ellen

Az okoseszközökön tárolt adatok megkönnyíthetik a mindennapokat, azonban, ha nem vigyázunk rájuk és illetéktelen kezekbe kerülnek, visszaélésekhez is vezethetnek. Ezért az internetes zaklatás elleni világnapon (StopCyberbullyingDay) a Samsung az adatbiztonság fontosságát hangsúlyozza. A tudatos és etikus online viselkedés mellett elkötelezett vállalat többek között a Samsung Knox biztonsági platformmal támogatja a felhasználók privát dokumentumainak és személyes információinak védelmét, hogy a technológia segítségével megvédje őket az esetleges internetes visszaélésektől és zaklatásoktól.

2023. június 18. 11:59

Itt a Samsung víziója egy biztonságosabb jövőért

Tizedik évfordulóját ünnepli a Samsung Knox biztonsági platform. 2013 óta a Samsung Knox egy olyan átfogó biztonsági platformmá fejlődött, amely immáron több milliárd felhasználó és vállalkozás adatait védi. A Samsung 2022-es Fejlesztői Konferenciáján (SDC) bejelentett Knox Matrix fejlesztéssel pedig a készülékbiztonság következő korszakát nyithatja meg a Samsung.

2023. június 15. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

Az első helyen végzett a Schneider Electric a TIME magazin és a Statista által összeállított, a világ legfenntarthatóbban működő vállalatait bemutató rangsorban. A társaság többek között saját fenntarthatósági programjával, illetve az ügyfelei és beszállítói energiahatékonysági és klímavédelmi törekvéseit támogató megoldásaival és kezdeményezéseivel érdemelte ki az elismerést.

2024. július 4. 19:09