elektronikus kereskedelem kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: elektronikus kereskedelem

Egyre kevesebb tér jut az új belépőknek a hazai e-kereskedelmi piacon

Az online kiskereskedelem hat legnagyobb szektora 2014 első kilenc hónapjában, a várható éves forgalom 63%-át bonyolította. Leginkább a játék-kultúra, ruházat, és szépség-egészség szektorok szereplői várják az ünnepi forgalmat. A kereskedők többsége szerint az elmúlt 3 évet figyelembe véve, eddig idén nőtt legnagyobb mértékben az új szereplők száma, de ezek sok esetben még egy évet sem élnek túl a piacon. – derül ki a GKI Digital – Árukereső.hu közös, Online Kiskereskedelmi Index kutatássorozatának idei utolsó felméréséből.

2014. november 13. 10:35

Holland brókercég indít online kereskedelmi platformot Magyarországon

Magyar nyelvű, online kereskedelmi platformot indít Magyarországon a hollandiai bejegyzésű DEGIRO brókercég

2014. október 8. 14:23

„Vedd a neten!” – nincs tumultus és kedvezmények várnak

Már javában zajlik a karácsonyi hajrá, az emberek rohamozzák az üzleteket, ám van, aki csak az utolsó napokra hagyja a vásárlást. Érdemes azonban a webshopoknál lehorgonyozni, ahol sokkal könnyebben oldhatjuk meg a vásárlást. A SzEK.org „Vedd a neten!” kezdeményezése pedig jelentős akciókat kínál a felhasználóknak.

2013. december 5. 11:13

Több hajóval több csatornán – két nap múlva SzEK.org konferencia

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) november 14-én tartja őszi konferenciáját "Multichannel – több hajóval több csatornán" címmel, ahol az e-kereskedők által használt csatornák hatékony gyakorlata lesz a fóksuszban.

2013. november 11. 17:38

Mobilappal adni-venni

Hogyan szabadulhatunk meg legegyszerűbben megunt CD-inktől, használt ruháinktól? Miként találhatjuk meg leendő otthonunkat, legkedvesebb házi kedvencünket vagy a család új autóját egy kattintással? Egy mobilalkalmazás elég hozzá.

2013. november 11. 16:52

Összefog a netes kereskedelmi piac

November 8-a lesz idén a DotcommerceDay, az Internetes Vásárlás Napja, mely már harmadik éve a hazai e-kereskedelmi piac legnagyobb összefogása. Idén az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldal lett az esemény szakmai támogatója.

2013. november 6. 10:38

eMag Magyarországon is

Hazánkban is megkezdte működését Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása. Az egyszerűségéről elhíresült eMag célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon.

2013. november 1. 13:49

Továbbra is szárnyal az online kupon piac

6,5 milliárd Ft-os forgalmat bonyolított Magyarországon 2012-ben az online bónuszos/kuponos piac. Miközben a szereplők száma csökken és a piaci konszolidáció jelei láthatók, a legnagyobb oldalak népszerűsége töretlen – derül ki az eNET éves kutatási összefoglalójából.

 

2013. március 1. 06:40

E-kereskedelem 2.0.: Globál/Lokál? – avagy merre vannak még kiaknázatlan „e-lehetőségek”?

2012. november 13-án „E-kereskedelem 2.0.:Globál/Lokál?” címmel, immár hatodik alkalommal rendezi meg Budapesten a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) őszi e-kereskedelmi konferenciáját, amelynek témája ezúttal az e-kereskedelmi piac globális- és lokális lehetőségei, a most indulók esélyei, a fejlődés és növekedés lehetséges irányai.

2012. november 6. 14:45

Felhőbe helyezett alkalmazás és teljes digitalizáció a kereskedelmi informatikában

Alapvetően új technológiákról, alkalmazásokat felhőbe helyező keretrendszerekről, projektalapú megközelítésekről tartottak egyeztetést a kereskedelmi szakma vezetői június 11-12-én Kecskeméten. Az ágazat képviselőinek egyöntetű elvárása volt, hogy a kereskedelmi informatika legújabb vívmányaival azonnal profitot tudjanak termelni.

2012. június 15. 10:04

EU-s felmérés az elektronikus hitelesítésről és hitelességről

Az online ügyintézés iránti fogyasztói és vállalkozói bizalom fokozása érdekében az Európai Bizottság kikéri a lakosság és más érdekelt felek véleményét arról, hogy milyen szerepet tölthet be az elektronikus aláírás, az elektronikus személyazonosítás (eID) és az elektronikus hitelesítésn az európai egységes digitális piac kialakításában. A konzultáció keretében kapott visszajelzéseket a Bizottság felhasználja az elektronikus aláírásról szóló irányelv felülvizsgálata, valamint az elektronikus személyazonosítás és az elektronikus hitelesítés kölcsönös elismerésére irányuló kezdeményezés előkészítése során. Az online konzultáció 2011. április 15-ig tart.

2011. február 18. 17:33

A Bookline.hu lett 2009. Év Internetes Kereskedője

Az "Év Internetes Kereskedője Díj" 2009. évi nyertese a Bookline.hu online áruház lett. "Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője" címet a Bigyoshop.hu kapta. Az idei évben először "Az Év Innovatív Kereskedője Díjat" is kiosztották, amelyet a Netpincér.hu érdemelt ki.

2009. november 10. 18:45

Tanulmány a magyar elektronikus kereskedelemről

Az idei évben Magyarországon az elektronikus kereskedelmi forgalom megközelíti majd a 80 millió dollárt, ami a tavalyi forgalom tízszerese, állítja az IDC legújabb jelentése.

2001. január 12. 15:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

A világ egyik vezető játékmonitor1 és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC nemrég egy teljesen új termékkategóriát vezetett be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: az AGON PRO-t. Most két további, kivételes specifikációjú modellel bővül a kínálat: a HDR400 támogatással rendelkező 31,5 hüvelykes (80 cm) AG324UX modellel (4K @ 144 Hz) és a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz) modellel. Az erőteljes, élénk színek érdekében mindkét modell IPS panellel rendelkezik és az extra sima, szellemképektől mentes megjelenítésért 1 ms GtG válaszidőt kínál.

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

Egyre több területen alkalmazzák és tesztelik a drónokkal való csomagszállítás lehetőségét. Ezek az eszközök az egészségügytől a hadiiparig számos folyamatot könnyíthetnek meg például azzal, hogy a nehezen megközelíthető vagy katasztrófa sújtotta területekre is képesek ételt vagy gyógyszert szállítani. A drónnal való szállítást forradalmasíthatja egy magyar fejlesztésű, könnyű szállítódoboz, amiben a tárgyak rögzíthetők, így többek között folyadékok biztonságos szállítását is lehetővé teszi.

2021. szeptember 15. 14:15