periféria kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: periféria

Az ASUS Republic of Gamers a teljes gaming termékcsaládját bemutatta a CES-en

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) a nyilvánosság elé tárta a teljes gaming termékcsaládját a CES 2017 kiállításon, továbbá bemutatta az első, kifejezetten a gamereknek tervezett ROG routerét, a Rapture GT-AC5300-at. 

2017. január 11. 10:54

Tizenhét ASUS termék nyert 2014-ben CES innovációs díjat

Az ASUS 17 terméke kapta meg a 2014-es CES rangos innovációs díját. Az elismerések hat kategóriában tisztelegnek a cég által képviselt innovatív tervezés és technológiák előtt: számítógépes hardver és alkatrészek, számítógépes perifériák, játékhoz készült hardverelemek és perifériák, otthoni hálózatkezelés, hordozható médialejátszók és kiegészítők, illetve szoftverek és mobilalkalmazások.

2014. január 12. 09:43

Ringbow: gyűrű érintőképernyőkhöz

Az érintőképernyős eszközök nagy vívmánya volt, hogy nincs szükség külső kontroll panelre, billentyűzetre, egérre, a kijelzőt megérintve válogathatunk a menüpontok között. A Ringbow most induló cég azonban egy olyan eszközt fejlesztett, amely bár külső eszköz, gyorsabbá és hatékonyabbá teheti az érintőképernyő használatát.

Kulcsszavak: touch screen periféria
2011. május 8. 13:17

Mini-egér Mini-rajongóknak

A Mini Cooper rajongói számára bizonyára kihagyhatatlan az új számítógépes Mini egér, illetve a két szárnyas emblémával jelölt pendrive.

Kulcsszavak: periféria pendrive egér
2011. március 17. 07:53

Új Logitech billentyűzet-egér kombináció

A teljes méretű Logitech Wireless Combo MK520 billentyűzet elegendő helyet biztosít a kényelmes gépeléshez, miközben konkáv felületű, alacsony építésű gombjai finoman illeszkednek az ember ujjai alá. A lézeres egér formatervezett külsejének és puha gumírozott fogódzóinak köszönhetően jobb és bal kézzel is könnyen használható.

2010. augusztus 20. 10:03

Versenyegerek játékhoz

A kicsit James Bond-os régi vágású, tradíciókhoz ragaszkodó, mégis ultra-modern egerek 3200-3500 dpi felbontással kifejezetten játékos kalandokra születtek.

Kulcsszavak: egér periféria játék
2010. július 23. 18:15

Százezres kakaóbiztos billentyűzet helyett

A Genius új multimédiás vezetékes egér és billentyűzet páros különlegessége, hogy nem esik kétségbe akkor sem, ha kis folyadék éri, sőt az nem csak lefolyik róla, de...

2010. május 28. 18:07

Ultravékony Microsoft billentyűzet

Az Arc Mouse után a Microsoft a Las Vegas-i CES-en bemutatott egy másik periférikus eszközt, az Arc Keyboardot is.

Kulcsszavak: Microsoft periféria CES
2010. január 8. 19:16

Ha még nem lenne elég hideg: Zalman hűtők

Aki az ablaknyitogatásnál komolyabb hűtésre vágyik, érdemes megnéznie a Zalman hűtőit, a legújabb modellek már nem csak jól vezetik el a hőt, de rendkívül csendesek is.

Kulcsszavak: Zalman periféria
2009. december 19. 17:50

PCI-ra szerelhető ventilátor

A Scythe bemutatta legújabb termékét, egy az alaplap PCI aljzatába illeszthető hűtőberendezést, amely egyszerűen beépíthető szinte az összes számítógépházba.

Kulcsszavak: periféria
2009. október 12. 19:17

Üveglapon is működő lézeres Logitech egerek

A Logitech olyan számítógépes egereket hoz forgalomba, amelyek különösen sima felületeken, így például üveglapon is tökéletesen működnek, a társaság új technológiájának köszönhetően.

Kulcsszavak: Logitech periféria egér
2009. augusztus 20. 09:33

Szünetmentes áramforrások akár otthonra is

A viharok és egyéb elektromos zavarok kárt tehetnek, és sajnos tesznek is, az elektromos készülékeinkben. A hirtelen jött áramkimaradás miatti nem normális leállás pedig adatvesztéshez, az operációs rendszer összeomlásához is vezethet.

Kulcsszavak: UPS periféria
2009. augusztus 2. 19:33

Ajándéktippek karácsonyra - számítástechnikai kütyük a család minden tagjának

A Disney rajzfilmhősök képeivel díszített egérrel, webkamerával és egérpaddal nem csupán a gyerekeknek okozhatunk örömet. A különböző színekben kapható ICY Box külső merevlemez tárolók és az Icon7 S300 vezeték nélküli lézeregere a mindennapjaikat PC előtt töltők hasznos ajándéka, a Sweex naptár funkciós 7” digitális képkerettel pedig távol élő nagyszülőknek szerezhetünk örömet.

Kulcsszavak: AlphaSonic periféria
2008. december 6. 09:02

Billentyűzet és egér egyben

Egy dán elektronikai cég bemutatta a számítógépes egér és a numerikus billentyűzet különös kombinációját, melyet kifejezetten a noteszgép-tulajdonosoknak ajánl a gyártó.

2008. október 13. 18:25

Gyorsan lapozhat a Genius egerével

Magyar piacra kerül egy újabb lézeres egér a tajvani Genius-tól: a Traveler 220 Laser beépített 4 irányú görgetés - funkciós, 1600 dpi felbontású modern számítógépes mutatóeszköz.

Kulcsszavak: Genius egér periféria
2008. szeptember 29. 20:55

Intelligens egér a Microsofttól

A Microsoft hosszúnevű egerének görgője oldal irányba is működik. Mire jó a Microsoft OEM IntelliMouse Explorer Tilt Wheel (4.0) PS/2 USB által bevezetett újdonság?

Kulcsszavak: Microsoft periféria egér
2008. szeptember 27. 09:48

Logitech: vezeték nélküli billentyűzet-egér kombo

A második generációs Logitech Cordless Desktop Wave Pro a gyártó szerint a Logitech Wave Keyboard kényelmét ötvözi a kivételesen jól kezelhető Logitech MX1100 akkumulátoros, vezeték nélküli lézer-egér minden tudásával. Azok kedvéért, akik csak egerüket szeretnék újabbra cserélni, az MX1100 ceruzaelemmel működő változata külön is megvásárolható.

2008. augusztus 21. 11:13

Icon7 perifériákat kínál az AlphaSonicl

Különleges kialakítású és szolgáltatású perifériákat mutatott be az AlphaSonic Kft. által képviselt Icon7 Magyarországon. A gyártó a Sentido billentyűzet és egér kombó, valamint a Cyris T600 webkamera bemutatásával teljesen felhasználóbarát és maximális kényelmet biztosító beviteli perifériákat kínál, melyek ötvözik a modern dizájnt és technológiát a kezelhetőség egyszerűségével. A Nyugat-Európában népszerű gyártó a közeljövőben számítógép-játékosoknak szánt több termék bevezetését is tervezi.

2008. július 22. 11:07

Genius egér optikai görgővel

A Genius újabb mutatóeszközzel bővítette termékpalettáját, és előrukkolt egy optikai görgővel rendelkező egérrel.

Kulcsszavak: Genius egér periféria
2008. május 27. 19:02

A billentyűzetünk piszkosabb, mint a WC

Brit fogyasztóvédők bebizonyították, hogy egy munkahelyen nem az illemhelyiség, hanem a számítógépes billentyűzetek a legfertőzőbbek.

2008. május 2. 19:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38