Az Év Honlapja 2013 – hosszabbítás

forrás: Prím Online, 2013. november 4. 14:31

A hosszúhétvége miatt meghosszabbították a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által közösen rendezett „Az Év Honlapja” pályázatot.  Így még egy újabb hétig lehet nevezni.

A hosszúhétvégének hála, lehet még nevezni "Az Év Honlapja" címre, amelyet idén a változások jellemeznek. A pályázatokat a meghosszabbított határidőnek köszönhetően 2013. november 13-ig várják a szervezők. A közönségszavazásnak természetesen egyelőre nincs vége, az indulástól egészen 2013. november 27-ig, - a pályázat Facebook oldalán - bárki szimpátiáját fejezheti ki egy-egy honlap iránt.

 

Az Ifjúsági kategóriát idén is a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának Kereskedelem és marketing szakos hallgatói értékelik majd, ezzel biztosítva teret a következő generáció online marketingeseinek.

 

A díjátadónak 2013. december 4-én újra a Hotel Helia gálaterme ad otthont, ahol a legjobb pályázatokat díjazzák. Az Év Honlapja záró eseményét természetesen most is megelőzi egy szakmai délután, melynek keretében a szervezők a Digital Hack konferencia folyatatásaként, Mini Digi néven, naprakész és érdekes előadásokkal készülnek a nagyérdeműnek.