Online híd a tag- és közgyűlésekhez: eGyűlés

forrás Prim Online, 2011. március 18. 13:56

A NetLock  által fejlesztett eGyűlés szoftvernek köszönhetően a vállalatok, gazdasági társaságok és nonprofit szervezetek a tag-, és közgyűléseket személyes jelenlét nélkül bonyolíthatják le. A gyűlések ezáltal jelentősen egyszerűbbé és hatékonyabbá válnak, hiszen a jegyzőkönyvet a szolgáltató elektronikusan hitelesíti, és teszi hozzáférhetővé. Az időhatékonyság és költségcsökkenés mellett a megoldás növeli a tulajdonosi kontrollt, a taggyűlések dokumentáltságát, ezáltal a tulajdonosok jogbiztonságát a magyarországi, illetve a magyarországi szabályozás alá tartozó, de külföldi székhelyű vállalatoknál egyaránt. Az eGyülés hasznosságát és innovatívitását bizonyítja, hogy a NetLock Kft. márciusban eGyűlés szolgáltatásával elnyerte az Invitel InnoMax díját a 20-69 fős vállalatok kategóriájában.

„Büszkék vagyunk rá, hogy eGyűlés szolgáltatásunk kiérdemelte az Invitel és a szakmai zsűri elismerését. Az InnoMax díj is azt bizonyítja, hogy napjainkban kiemelkedő szerepe van minden olyan újításnak, amely lehetővé teszi, hogy a vállalatok és intézmények mindennapi üzleti folyamatai elektronikusan is hitelesek és biztonságosak legyenek. Szakértő munkatársainkkal arra törekszünk, hogy minél több olyan előremutató elektronizált üzleti megoldást mutassunk be, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékonyabb, költségkímélőbb és környezettudatosabb működéséhez” – mondta Rózsahegyi Zsolt, a NetLock Kft. ügyvezetője.

A második alkalommal meghirdetett Invitel InnoMax pályázat - mint ez a Prím Online március 3-i tudósításából is kiderül - ezúttal is olyan kis- és középvállalatokat díjazott, akik példaértékű, kiemelkedő újításokkal járultak hozzá mindennapjainkhoz. Az innovációs versenyre cégmérettől függően, három kategóriában – 5-19 fős, 20-69 fős, valamint 70-250 fős létszámmal rendelkező – vállalatok jelentkezhettek. A középső kategóriában első eGyűlés mellett az 5-19 fős vállalkozások kategóriájában a GISDATA nyert GISearch nevü térképalapú keresőmotorjával, míg a 70-250 fős vállalatok kategóriájában a legjobbnak a Nexon komplex HR és vállatirányítási megoldása bizonyult.