Jövő héten lesz az App!system konferencia

Czipperer Dia, 2013. május 16. 11:20

Még lehet és érdemes is jelentkezni a HWSW App!system konferenciájára, melynek fókuszában idén a vállalati mobilitás és a szoftverszolgáltatások állnak.

Jövő csütörtökön, május 23-án a MOM Parkban rendezik meg az App!system konferenciát, melyre május 22-ig lehet jelentkezni. A szervezők diákjegyet is biztosítanak, ami az eredeti ár töredéke csupán (6900 forint). Az egész napos eseményen két teremben zajlanak majd az előadások, melynek részletes programja elérhető a konferencia hivatalos oldalán.

 

 

Már tavaly is nagy siker övezte a HWSW App! rendezvény- és képzéssorozatát, melyre már akkor több mint ezren voltak kíváncsiak. Az App!system célja, hogy évről évre feltérképezzék a vállalati informatika aktuális trendjeit, a legjelentősebb változásokat, újdonságokat.

 

Idén is nagyon színes a paletta: lesz szó többek között a vállalati mobilitásról, ennek biztonsági kihívásairól, mobil üzleti alkalmazásokról, a mobil eszközök távoli felügyeletéről is. A szoftverszolgáltatások szekción belül pedig a felhőszolgáltatások kerülnek előtérbe, ezek bevezetéséről, stratégiájáról, tapasztalatairól is hallhatnak előadást a résztvevők.

 

Bővebben a konferenciáról korábbi cikkünkben vagy a hivatalos oldalon lehet tájékozódni.