App!system konferencia: fókuszban a mobilitás és a SaaS

forrás: Prím Online, 2013. május 9. 16:52

Újra vállalati konferenciát szervez a HWSW. Május 23-án a MOM Parkban lesz az App!system, melynek fókuszában idén a vállalati mobilitás és a szoftverszolgáltatások lesznek.

A vállalati informatikát két ellentétes irányból éri támadás: míg az alkalmazottak oldaláról egyre erősebb az igény, hogy a saját mobileszközeiket a vállalati infrastruktúrán belül, vállalati adatok elérésére használhassák, addig a beszállítók szeretnék a meglevő infrastruktúra mind több elemét felhősíteni. Az App!system konferencia ezzel a két gyors ütemben növekvő trenddel, a vállalati mobilitással és a szoftverszolgáltatások térnyerésével foglalkozik kiemelten.

 

 
 
A mobileszközök és a szoftverszolgáltatások integrációja nagy kihívást jelent a vállalat számára, a feladat megoldása szervezetreszabott, konferenciánk azonban segít struktúrálni a problémát, hogy a megfelelő kérdéseket tudjuk feltenni. Az App!system idén május 23-án, a budapesti MOM Kulturális Központban lesz, az egésznapos rendezvényen két teremben zajlanak majd az előadások.
 
 
A program huszonöt előadással várja az érdeklődőket. Most is gondot fordítottunk arra, hogy felkért előadóinkat kiemeljük kissé az őket foglalkoztató vállalat keretei közül, hogy ne konkrét termékekről és szolgáltatásokról legyen szó, hanem valóban személyes tapasztalataik kerüljenek előtérbe. Dr. Krasznay Csaba (HP Magyarország) a mobilitás biztonsági kihívásairól, míg Fóti Marcell (Netacademia) a felhőre váltás tanulságairól beszél majd, Szappanos Gábor (Sophos) előadása pedig azt a kérdést járja körbe, hogy jelentenek-e valódi veszélyt a mobilos kártevők. A konferencia részletes programjáról az App!system weboldalán lehet érdeklődni, ugyanitt lehet jelentkezni a részvételre is.
 
 
Az App! konferencia- és képzéssorozatot a HWSW 2011-ben hívta életre, rendezvényeink tavaly már több mint 1000 látogatót fogadtak. A sorozat részeként tavaly tartották meg első vállalati informatikával foglalkozó App!cloud konferenciát, amelynek témája a felhős infrastruktúra- és platformszolgáltatások voltak, fejlesztői és üzemeltetői szemmel.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Httpool by Aleph lett a Microsoft Advertising közép- és kelet-európai képviselője

A Httpool by Aleph, a világ egyik vezető digitális hirdetésekkel foglalkozó vállalata képviseli mostantól a Microsoft Advertising-ot 23 közép- és kelet-európai országban*, köztük Magyarországon is. A cég a Microsoft Advertising kampányainak kezeléséért lesz felelős kereső, felhasználói és vásárlási termékeken keresztül.

2023. augusztus 22. 12:59

2023-ban immár 22. alkalommal indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

Augusztus 14-én immár 22. alkalommal indul útjára Magyarország legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázata. ’Az Év Honlapja’ izgalmas lehetőséget kínál mindazoknak, akik az elmúlt időszakban a legújabb honlapokat, applikációkat, digitális és technológiai megoldásokat hozták létre. Ha büszkén állsz egy újító szellemiségű honlap vagy applikáció mögött, akkor ez a lehetőség neked szól! Ne feledd augusztusban 20% Early Bird kedvezménnyel pályázhatsz!.

2023. augusztus 15. 09:38

A Magyar Telekom 2023. második negyedéves és első féléves eredményei

A Magyar Telekom közzétette 2023. második negyedévére és első félévére vonatkozó, az EU által befogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A pénzügyi jelentés nem auditált értékeket tartalmaz az összes pénzügyi időszakra. 

2023. augusztus 10. 10:00

Idén is csúcspontszámokkal lehetett bekerülni a Corvinusra

Továbbra is a legjobb képességű hallgatók választják a Corvinust, a legkeresettebb alapszakokhoz még a tavalyinál is magasabb pontszám volt szükséges a bejutáshoz: a csúcsot az angol nyelvű nemzetközi gazdálkodás alapszak jelentette 480 ponttal. 14 százalékponttal nőtt az angol nyelvű képzésre felvett magyar hallgatók létszáma, így a most induló évfolyam csaknem fele már angolul teljesíti tanulmányait. 

2023. július 27. 12:59

Az ESET jelentős fejlesztéseket hajtott végre, hogy a vállalatok a hackerek előtt járhassanak

A világ egyik vezető kiberbiztonsági vállalata, az ESET bejelentette, hogy hamarosan elérhetővé válik az ESET PROTECT kiberbiztonsági platform új funkciója. A fejlesztés célja, hogy világszerte megoldást kínáljon a vállalatok aktuális és jövőbeli, digitális biztonsági kihívásaira.

2023. július 18. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59