Élménymobil a Red Bull MOBILE kínálatában - Sony Ericsson Xperia Active

Kütyü Magazin - 2011. november 10.

A Sony Ericsson bejelentette, hogy a por,- víz,- és karcálló Xperia Active okostelefon novembertől a Red Bull MOBILE készülékek sorát fogja bővíteni.

A gyártó "aktív életet élő" felhasználóknak szánt Android 2.3 Gingerbread alapú készüléke hamarosan megjelenik a Red Bull MOBILE kínálatában.

Az IP67-es szabványnak megfelelő strapabírósággal megáldott mobil személyi edzőként is jól teljesít. Barométerével, iránytűjével, GPS-ével és gyárilag telepített sport-alkalmazásaival - mint például az iMapMyFitness vagy a MyFitnessPal – lehetővé teszi, hogy valós időben kövessük nyomon saját edzéseinket és fejlődésünket. A telefonból nem maradt ki a Facebook inside Xperia fícsör, melynek segítségével azonnal megoszthatjuk, kedvencnek jelölhetjük vagy ismerőseinknek ajánlhatjuk kedvenc zeneszámainkat.

Nedves közegben szerzett élményeinket (pl.: szörfös, medencés, tegerparti kalandok..) HD minőségben rögzíthetjük az Xperia Active-val. A felvételeket szuper minőségben, bármikor visszanézhetjük a Reality Display with Mobile BRAVIA Engine technológiának köszönhetően.

Sony Ericsson Xperia active legfőbb jellemzői:

-Vízálló, porálló okostelefon

-Vizes kézzel is használható, karcálló multi-touch képernyő

-Reality Display Mobile BRAVIA Engine

-Android Market elérés – több mint 250,000 alkalmazás a szórakoztatásért

-HD videorögzítés

A Red Bull MOBILE világába belépők az Xperia active készülékre előre telepített, exkluzív alkalmazásoknak– mint például Red Bull X-Fighters, Red Bull Flugtag, Red Bull Coach – köszönhetően egy ízig-vérig élménymobil tulajdonosaivá válnak. Sőt a Red Bull MOBILE portálon díjmentesen böngészhetnek a napi hírek, aktualitások, sporthírek és időjárás-előrejelzések, illetve látványos videók között, valamint interjúkat olvashatnak a Red Bull sportolóival és hírességeivel. A Red Bull Music Academy Radio zenetárával és érdekes beszélgetéseivel kínál még több szórakozást a felhasználók számára.

Vissza