Stílusos kagylómobil 30 ezer forintért - Motorola GLEAM+

Kütyü Magazin - 2012. április 11.

A Motorola Mobility ma bemutatta Motorola GLEAM+ telefonját, mely elegáns formatervű, díjnyertes tavalyi összecsukható modell stílusrajongóknak készült, még karcsúbb és tetszetősebb változata. Az új készülék áprilistól kapható hazánkban a T-Mobile-nál.

A Motorola GLEAM+ 13,5 mm-es kagylótelefonja tökéletesen simul a tenyérbe. Egyszerű, mégis elegáns formatervének köszönhetően a készülék valóban kitűnik a tömegből. A könnyen kezelhető felhasználói felülettel és tiszta, éles képernyővel ellátott Motorola GLEAM+ tervezésekor fontos szempont volt az egyszerűség és a logikus használat. A készülék LED mátrix kijelzője figyelemfelkeltő értesítésekkel és riasztásokkal gondoskodik arról, hogy a felhasználó egyetlen hívást vagy üzenetet se szalasszon el.

A Motorola GLEAM+ fényképezőgép és videokamera funkciót is tartalmaz, így gazdája többféle módon is rögzítheti és megoszthatja emlékeit barátaival és családtagjaival – személyesen, képüzenetek formájában vagy közösségi oldalakon. A telefon megkönnyíti a kapcsolattartást, bőséges tárkapacitást biztosít a névjegyzéknek és az SMS-eknek és gyorsabb, nagyobb teljesítményű böngészőt kínál.

És ne feledkezzünk meg a zenéről sem – az FM rádió, a jól navigálható mp3 lejátszó és az SD kártyák támogatása révén a Motorola GLEAM+ gazdája bárhol meghallgathatja kedvenc számait.

A Motorola GLEAM+ áprilistól kapható a T-Mobile Magyarországnál, ára bruttó 30.900 forintról indul.

Motorola GLEAM+ - műszaki specifikáció

· Hálózatok: GSM 900/1800(WE) GPRS class 12

· Méret: 107 x 52,5 x 13,5 mm

· Súly: 105 g

· Kijelző: 2,8” WQVGA (400 x 240) 260K TFT CLI: 144 LEDS

· Szabadon felhasználható belső memória: 50 MB, microSD kártyával 16 GB-ig bővíthető

· E-mail: POP3, IMAP4

· Fényképezőgép: 2 MP, fix fókusz, digitális zoom

· Hang: MP3 lejátszás; FM rádió RDS funkcióval; AAC, AAC+, MP3, MIDI, AMR NB, AMR WB, WAV

· Videokamera: másodpercenként akár 12 kocka rögzítése és 25 kocka lejátszása, .263, MPEG4

· Egyéb: ébresztőóra

· Csatlakozás: USB 2.0 (nagy sebesség), Bluetooth® 2.1+EDR; micro-USB a töltéshez és az adattároláshoz (USB 2.0 HS); 3,5 mm

· Fejhallgató-csatlakozó

· Webböngésző: WAP 2.0

· Akkumulátor típusa: 750 mAh

· Akku-üzemidő: 4 óra 49 perc max. beszédidő, 417 óra és 26 perc max. készenléti idő

· Méret: 75,84 köbcentiméter

Vissza