T-mobile-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-mobile-hu

T-Mobile akadozás

Ma délelőtt szerkesztőségünk dolgozóinak és a fészbukozóknak egybehangzó észrevétele szerint nemigen lehetett telefonálni a Telekom mobil hálózatán.

Kulcsszavak: T-mobile-hu
2016. január 14. 12:02

A Balatonon növelte 4G lefedettségét a Magyar Telekom

A Magyar Telekom tovább növelte 4G hálózatának lefedettségét, így augusztus elejétől több balatoni üdülőhelyen is elérhetővé vált a szupergyors mobilinternet szolgáltatása.

2014. augusztus 5. 13:21

Ismét zavartalan a Magyar Telekom mobilszolgáltatása

Szombat hajnalra elhárították a szakemberek a Magyar Telekom hálózatában, elsősorban a mobilhang- és adatszolgáltatásban felmerült fennakadást - közölte a társaság

2014. március 1. 10:07

Okostelefonokhoz optimalizálta mobilcsomagjait a Telekom

Minden telekomos mobiltarifában van már internet, s kedvezményt ér, ha az ügyfél nem kér papírszámlát. Megújult a T-Mobile tarifarendszere.

2014. február 3. 11:43

Mától elérhetők a Telekom új, korlátlan Next csomagjai

A Magyar Telekomnál mától elérhetők a korlátlan beszélgetést és SMS-eket, továbbá 4G-s mobilinternetet és készülékkínálatot tartalmazó új Next M, Next S és Next XL Aranytárskártya díjcsomagok. A lakossági felhasználók így azonnal élvezhetik az új korlátlan díjcsomagok előnyeit. Az üzleti ügyfeleknek kínált új Next Business M díjcsomag pedig már október 18-ától igénybe vehető.

2013. október 25. 14:37

Megérkezett az új iPhone a T-Mobile-hoz is

A T-Mobile az Allee Bevásárlóközpontban levő üzletében kezdte meg az új iPhone okostelefonok árusítását, ahol már 2013. október 24-én, éjféltől lehetett hozzájutni az iPhone 5s és 5c típusú okostelefonokhoz.

2013. október 25. 08:48

Nem volt elérhető a Magyar Telekom mobilinternet-szolgáltatása

Nem egészen egy órán át nem volt elérhető a Magyar Telekom mobilinternet-szolgáltatása csütörtök délután, a szolgáltatás 16.45-kor indult újra.

2013. október 25. 08:16

Next Business - Új Üzleti Mobil Díjcsomagok A Telekomtól

2013. október 1-jétől a Telekom bevezeti üzleti előfizetők részére a Next Business üzleti mobil díjcsomag-családot, amely 150, 300, 600 percnyi, és korlátlan mennyiségű alapdíjas beszélgetést kínál fix havidíjért, továbbá mobilinternetezési lehetőséget is biztosít.

2013. október 1. 09:31

Júliustól a Magyar Telekom jelentős roaming kedvezményt kínál a külföldre utazóknak

Július 1-től tovább csökkennek az Európai Unión belüli roaming hang-, SMS- és adat díjak. Horvátország EU-s csatlakozásával az oda utazók számára is kedvezőbbé válik a roaming szolgáltatások igénybevétele, tehát elérhetővé válnak az EU-s roaming díjak Horvátországban is. Az itt nyaralók a korábbiakhoz képes jelentősen kedvezőbb díjon beszélhetnek, SMS-ezhetnek és internetezhetnek. A nyári időszakban a Magyar Telekom Travel & Surf M és L roaming adatdíj csomagjait további akciós kedvezménnyel teszi elérhetővé.

2013. június 5. 12:25

Samsung GALAXY S 4 okostelefon mától előrendelhető a Telekomnál!

A Samsung  új csúcsmodellje, a GALAXY S 4 okostelefon mától előrendelhető a Telekom webshopjában, és május első napjaiban már a szolgáltató kijelölt üzleteiben is elérhető lesz.

2013. április 24. 18:06

A mobilszolgáltatók várják az egyeztetést az NMHH-val

A mobilszolgáltatók nyitottak a hatósággal való párbeszédre, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új stratégiai együttműködést ajánlott számukra.

2013. április 10. 10:50

Telekom: két új korlátlan beszélgetést és SMS-eket tartalmazó díjcsomag

A Telekom egységesíti márkastruktúráját: az egy „T” márka bevezetésével párhuzamosan új, dinamikusabb arculatot vezet be. Az év végéig az ország lakosságának közel 40%-a számára teszi elérhetővé 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását, bővíti 4G/LTE-képes készülék- és díjcsomagkínálatát. Megérkezett a Next: korlátlan belföldi vagy hálózaton belüli beszélgetéseket és SMS-eket tartalmazó díjcsomagok benne foglalt – 4G/LTE hálózaton is felhasználható – adatmennyiséggel! Moziaréna: már nem csak interaktív TV ügyfeleknek!

2013. március 27. 10:54

Internetmegosztás egy előfizetéssel két SIM kártyán

Adatmegosztásra alkalmas DuoNet opciót  SIM-kártyával ajánl a Telekom. Az ajánlat annak az ügyfélkörnek szól, akik egy időben több okoseszközön használják az internetet.

2013. március 10. 09:37

Szerelemlakat - Valentin napi játék a T-Mobile-nál

Egy hét alatt több, mint 9500 felhasználó regisztrált a T-Mobile Valentin napi Szerelemlakat című social media játékára. A cég kétszemélyes párizsi utat rejtő kódokkal ellátott szívecskékkel Valentin napi játékra invitálja internetes boltjának látogatóit.

2013. február 13. 12:25

Az iPhone 5, a retina kijelzős iPad és az iPad mini már használható a T-Mobile LTE hálózatán

A T-Mobile iPhone 5, retina kijelzős iPad és iPad mini Wi-Fi + 3G/LTE készülékeket használó ügyfelei már csatlakozhatnak a Telekom akár 60 Mbps letöltési sebességet kínáló LTE hálózatához.

2013. január 30. 14:13

Elfogadták a negyedik mobilszolgáltató vezetőinek lemondását

A negyedik mobilszolgáltató MPVI Mobil Zrt. tulajdonosi közgyűlése a pénteki nappal elfogadta Kalmár Istvánnak, az igazgatóság elnökének és Schmidt Pál vezérigazgatónak a lemondását az igazgatósági tagságról.

2013. január 20. 09:34

Örömdal a T-Mobile-tól

Több mint ezer élményt, apró örömöt tartalmazó üzenet érkezett a T-Mobile közösségi oldalán meghirdetett felhívásra, amelyekből különleges „Örömdal” készült.

2012. december 29. 19:36

T-Mobile: 10 millió SMS karácsonykor

Tovább folytatódik az okos készülékek és a mobilinternet térnyerése: a csökkenő SMS forgalom mellett egyre többen küldik e-mailben vagy a közösségi oldalakon keresztül az ünnepi jókívánságaikat.

Kulcsszavak: karácsony SMS T-mobile-hu
2012. december 28. 10:33

Elhárították a hibát a T-Mobile hálózatában

Elhárították a T-Mobile hálózatában a hibát a szállítók bevonásával, így a szolgáltatások éjfél után már ismét zavartanul működtek - közölte a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága.

2012. december 6. 09:12

Magyar Telekom: Csúcson az okostelefon- és a tévéeladások

Az okostelefon-értékesítés megduplázódhat, nő az online értékesítés szerepe, és a tévéeladások terén is csúcsidőszak várható a következő hetekben a Magyar Telekom várakozása szerint.

2012. december 3. 15:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47