T-Home-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Home-hu

Okostelefonokhoz optimalizálta mobilcsomagjait a Telekom

Minden telekomos mobiltarifában van már internet, s kedvezményt ér, ha az ügyfél nem kér papírszámlát. Megújult a T-Mobile tarifarendszere.

2014. február 3. 11:43

T-Home: HBO GO díjmentesen!

A T-Home HBO MaxPak szolgáltatás előfizetői ezentúl a HBO legújabb filmjeit, sikersorozatait, érdekfeszítő dokumentumfilmjeit és saját gyártású műsorait különböző szélessávú platformokon keresztül, számítógépen, tableten vagy okostelefonon is láthatják a nap 24 órájában, akár többször is. Mindezt ráadásul addicionális díjfizetés nélkül, az HBO MaxPak árának emelkedése nélkül.

Kulcsszavak: HBO televízió T-Home-hu
2013. március 4. 14:12

Tör előre a HD a kábeltelevíziózásban

Rengeteg változást hozott a tavaly évvége és az idei év eleje a hazai kábeltelevíziós piacon. Az elmúlt időszakban sok olyan átrendeződés történt, amelyek láttán az emberek csak kapkodták a fejüket, hogy kedvenc adóikkal mi fog történni. A Café PR összegyűjtötte és infografikában ábrázolta a jobb áttekinthetőség érdekében a négy vezető hazai kábeltelevíziós vállalatnál (UPC, Digi, T-Home, Invitel) lezajlott, a legtöbb embert érintő televíziós alapkínálatban végbement változásokat. A táblázat ugyanakkor egy összegző kimutatás és NEM az egyes előfizetőket érintő konkrét változásokat mutatja be.

2013. január 18. 13:10

Növekvő digitális Videotéka-használat a T-Home-nál

Ugrásszerűen növekedett a T-Home Interaktív TV-szolgáltatáson elérhető Videotéka népszerűsége az elmúlt hónapban.

Kulcsszavak: videotéka T-Home-hu
2013. január 13. 13:44

T-Home Interaktív TV: Már 300 ezer előfizető

A T-Home Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően meghaladta a 300 ezret.

2012. december 11. 10:58

Új NetMánia internetcsomagok a T-Home-tól

Megújult internet díjcsomagokat, korlátlan adatforgalom mellett gyorsabb letöltési sebességet, és a szolgáltatáshoz tartozó extrákat kínál ügyfeleinek a T-Home.

2012. október 24. 14:49

T-Home Interaktív TV Videotéka mobilon

Már nemcsak a tévé képernyőjén keresztül lehet megtekinteni a T-Home Interaktív TV Videotékájában található tartalmakat: a Moziaréna filmkölcsönző szolgáltatással több száz film a szbbámítógép képernyőjén, a szolgáltatás igénybevételére alkalmas okostelefonokon és táblagépeken is elérhetővé válik.

2012. szeptember 26. 10:05

Ajándék digitális újság-előfizetés új hűséget vállaló T-előfizetőknek

Digitális újság-előfizetést kapnak ajándékba a Digitalstand kínálatából azok a T-Home és T-Mobile ügyfelek, akik 2012. szeptember 1. és november 30. között új hűséget vállalnak, azaz 12 vagy 24 hónapra elkötelezik magukat a már meglévő, vagy újonnan választott internet-előfizetésük mellett.

2012. augusztus 31. 11:08

Olimpia HD minőségben, kódolatlanul a T-Home tévészolgáltatásain

A Telekom legújabb fejlesztéseinek köszönhetően a londoni Olimpiai Játékokat már 465 ezer háztartásban nézhetik a T-Home TV ügyfelek HD minőségben, kódolatlanul.

2012. augusztus 3. 17:40

Nyugdíjas kedvezmény a T-Home telefon sárga csekk díjára

Dr. Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztos kezdeményezésére született megállapodás szerint a Magyar Telekom – igénylés esetén - mentesíti a tranzakciós díj megfizetése alól a leginkább érintett, szociálisan vélhetően hátrányosabb helyzetű nyugdíjas T-Home vezetékes előfizetőket. A szolgáltató a banki átutalás, az elektronikus befizetés és a csoportos beszedési megbízás esetén továbbra sem számol fel plusz költséget.

2012. július 31. 11:55

Országos Interaktív TV-szolgáltatás, különleges olimpiai lehetőségek a T-Home-tól

A T-Home az olimpia kezdetére az egész országban elérhető teszi Interaktív TV-szolgáltatását, amely digitális hang és képminőségével, széles, akár HD-minőségű csatornaválasztékával valamint interaktív funkcióival – többek között elektronikus műsorújság, felvétel, megállítás, gyerekzár, keresés, [origo], Videotéka és Archív TV funkcióival – még szórakoztatóbbá, élvezetesebbé teszi a tévénézést.

2012. július 23. 14:20

A Magyar Telekom is emeli díjait, de nem a távközlési adó miatt

A 2012-ben eddig tapasztalt kedvezőtlen gazdasági és piaci folyamatok miatt a Magyar Telekom úgy döntött, hogy fokozatosan, szeptemberi, illetve októberi hatállyal módosítja díjszabását. A díjszabás módosítását a Telekom igyekezett úgy alakítani, hogy ügyfeleinek terhelését figyelembe vette, valamint tételeiben és jellegében az áttekinthetőségre törekedett, és jelentős új díjtételeket nem vezet be.

2012. július 12. 11:03

Olimpia 3D-ben

T-Home 2012. július 2-tól augusztus 12-ig az összes digitális tévéplatformján elérhetővé teszi az m3D csatornát, így a megfelelő műszaki felszereltséggel rendelkező ügyfelei akár 3D minőségben is követhetik a MTVA által nyújtott olimpiai közvetítéseket.

Kulcsszavak: Magyar Telekom T-Home-hu 3D
2012. június 22. 11:41

Sportos „csomag” az igazi rajongóknak a T-Home-tól

Igazi rajongáshoz teljes élményt kínál otthon és a szabadban egyaránt a T-Home. Ennek jegyében a márka különleges, Kanapé Szektor elnevezésű online tartalmat fejlesztett, amelynek segítségével a sport iránt érdeklődők – a www.igazirajongok.hu oldalon keresztül – nyomon követhetik a futball Európa-bajnokság valamint a londoni olimpia eseményeivel kapcsolatos fejleményeket, és megoszthatják egymással véleményüket.

2012. június 10. 19:06

Meglepetésfilm és Videotéka bérlet a T-Home-tól

A több mint 500 darab filmet tartalmazó és folyamatosan megújuló Videotékában (VoD) május 11-én (péntek) 17 órától május 12-én (szombat) 24 óráig díjmentesen kölcsönözhető a Másnaposok 2. című nagysikerű mozifilm.

Kulcsszavak: T-Home-hu
2012. május 11. 12:27

Archív TV a T-Home Interaktív TV szolgáltatásában

Aki lemaradt kedvenc tévéműsoráról, vagy elfelejtette azt az IPTV vagy az Interaktív Sat TV elektronikus műsorújságján (EPG) keresztül rögzíteni, az Archív TV szolgáltatásban lévő hat – RTL Klub, m1, ATV, Hír TV valamint Life Network és Ozone Network – csatorna meghatározott tartalmait műsorszámonként, vagy előfizetéses konstrukcióban utólag is megtekintheti, amennyiben e csatornák a díjcsomagjában elérhetők.

2012. május 4. 15:35

Már negyedmillió interaktív tévé előfizető a T-Home-nál

A T-Home Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően meghaladta a 250 ezret.

Kulcsszavak: IPTV televízió T-Home-hu
2012. április 3. 15:30

Sportklub a T-Home-nál

A Magyar Telekom és a műsorszolgáltató között létrejött megállapodás értelmében 2012. január 12-től a Sportklub csatorna bekerül a T-Home televíziós műsorkínálatába, így a sportrajongó tévénézők nem maradnak le kedvenc csapataik kézilabda, vízilabda, kosárlabda vagy jégkorongmérkőzéseiről.

2012. január 9. 12:43

Újabb integrált ajánlatok a T-Home és a T-Mobile kínálatában

Családi tévézés, vezetékes és mobiltelefonálás, otthoni és mobilinternet-hozzáférés egy csomagban, kedvező áron.

2012. január 6. 12:20

Interaktív Sat TV szolgáltatás a T-Home-tól

A T-Home december elsejétől műholdas és internetes technológiát egyszerre használó, online tékát is kínáló interaktív tévészolgáltatást indít, amelyre olyan területeken élők is előfizethetnek majd, ahol az IPTV-hez szükséges szupergyors internet nem áll rendelkezésre.

2011. november 23. 11:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

Június 10-én délután 3-kor kezdetét veszi a 2024. évi Startup Safari Budapest. A másfél napos rendezvény június 11-én is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Az esemény célja, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, inspirálja az új innovációkat és elősegítse a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy betekintést nyerjenek a legújabb technológiai fejlesztésekbe és üzleti trendekbe.

2024. június 10. 11:40