mobilszolg kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: mobilszolg

Évről évre csökken az sms-forgalom az ünnepek idején

Az ünnepek idején általában évről évre egyre kevesebben küldenek sms-ben jókívánságokat, helyette ilyenkor a legtöbben személyesen, vagy valamilyen internetes felületen keresztül köszöntik hozzátartozóikat.

Kulcsszavak: mobilszolg SMS karácsony
2015. december 22. 09:30

Jövőre megszűnhetnek a roaming díjak

Komoly esély van rá, hogy a sokakat foglalkoztató roaming díjak kérdése belátható időn belül megoldódik, pontosabban megszűnik. A szolgáltatók csak alaposan alátámasztott adatokkal tiltakozhatnak.

2015. október 14. 10:16

Féláron ehetünk a mobiltelefonunk segítségével a jövő hétig

 Egyre többen rendelnek ételt mobiltelefonról, ezzel párhuzamosan mind népszerűbbek a folyamatot jelentősen leegyszerűsítő ételrendelő alkalmazások is – derül ki a Netpincér felméréséből. 

Kulcsszavak: mobilszolg Netpincer
2015. július 17. 11:15

A magyar lakosság 4 százaléka használ csak mobilbanki alkalmazásokat

Piackutatók szerint eddig a magyar lakosság 4 százaléka használt csak mobilbanki alkalmazásokat, a technológiai innováció iránti igény azonban töretlenül növekszik hazánkban, ráadásul piaci becslések szerint az okostelefonok száma idén átlépte a 3 milliót, a hazai lakosság digitális érettsége tehát kimagasló, így – az amerikai trendeket is figyelembe véve – ígéretes növekedési lehetőséget látunk ezen a piacon

2014. november 18. 12:56

Kétszámjegyű növekedés az sms-ben kötött utasbiztosításoknál

Tavaly 1 millió 418 ezer utasbiztosítást kötöttek Magyarországon, a becslések szerint ennek 10 százalékát adták el sms-ben, ez utóbbi évi kétszámjegyű növekedést mutat - közölte az Union Biztosító.

Kulcsszavak: biztosítás mobilszolg SMS
2014. augusztus 20. 12:36

Filmmel, honlappal, mobilalkalmazással is népszerűsítik az új fordítású Bibliát

Az interneten terjesztett háromrészes reklámfilmsorozattal, a www.bibliajarat.hu honlappal és mobiltelefonos alkalmazással is népszerűsíti a Magyar Bibliatársulat Alapítvány az új fordítású Bibliát - közölte a Magyarországi Református Egyház kommunikációs szolgálata kedden az MTI-vel.

2014. április 23. 10:12

Húsz éve indult a GSM szolgáltatás Magyarországon

Húsz éve, 1994 márciusában indult el Magyarországon a GSM rendszerű digitális mobilszolgáltatás.

2014. március 25. 08:50

Mobil egészségügyi szolgáltatás a Vodafone-tól

Partneri megállapodást kötött mobil egészségügyi szolgáltatás nyújtásáról két brit nagyvállalat, a Vodafone telekommunikációs cég és az AstraZeneca gyógyszergyár.

2014. március 23. 08:36

Elindította mobileszközös alkalmazását a meteorológiai szolgálat

A meteorológiai szolgálatnak hosszú idők óta a legfontosabb, hogy az emberek élet- és vagyonbiztonságának megóvása érdekében a veszélyes időjárási jelenségeket időben előre jelezzék. Ennek érdekében indították el most mobileszközökön futtatható alkalmazásukat is, amely folyamatosan aktuálisan tájékoztat a várható veszélyes időjárási jelenségekről.

2014. február 5. 07:44

Okostelefonokhoz optimalizálta mobilcsomagjait a Telekom

Minden telekomos mobiltarifában van már internet, s kedvezményt ér, ha az ügyfél nem kér papírszámlát. Megújult a T-Mobile tarifarendszere.

2014. február 3. 11:43

Paprikás kalandtúra okostelefonnal, tablettel

Igazi „paprikás” kalandtúrára invitál a szegedi Alsóvárosi Ferences Látogatóközpont kezdeményezésére elkészült új mobilalkalmazás: az applikáció a fűszerpaprika történetét, hazai térhódítását mutatja be, valamint a fűszerrel kapcsolatos szegedi helyszíneken vezeti végig az érdeklődőket.

2013. augusztus 26. 09:15

A Telenor ügyfelei szokásai alapján alakította át telefonos menürendszerét

Előfizetői szokásai alapján alakította át telefonos ügyfélszolgálatának menürendszerét a Telenor. A ma debütáló, korábbinál felhasználóbarátabb, új funkciókkal is bővített menün keresztül gyorsabban lehet hozzáférni a keresett információhoz. A naponta 6 és fél ezer hívást kezelő rendszerben a tájékoztató hanganyagokat is rövidebbre, közérthetőbbre cserélték.

Kulcsszavak: Telenor mobilszolg
2013. július 31. 20:13

Vodafone: Kétszer több mobilinternet jár a roaming napijegyhez

Az okostelefon-tulajdonosok július 1-jétől még gondtalanabbul internetezhetnek mobiljukon európai nyaralásuk alatt. A Vodafone egyedülálló roaming-szolgáltatása, az Európa Napijegy, amellyel a külföldön tartózkodó ügyfelek fix napidíjért cserébe megtarthatják hazai perc- és SMS-díjaikat és ingyen fogadhatnak hívásokat, mostantól az eddigi adatforgalom dupláját, 100 MB-ot nyújtja.

2013. június 10. 19:31

Árvízhelyzet-jelentő alkalmazás segíti a védekezést

Az Android operációs rendszert futtató mobilkészülékekről elérhető és a Play Store-ból ingyenesen letölthető Árvíz 2013 segítségével az emberek fotók és a hozzájuk kapcsolt rövid szöveges információk formájában bejelenthetik az észlelt árvízi helyzeteket, amelyek egy térképes felületen ábrázolva jelennek meg a Vízügyi Főigazgatóság honlapján, így azonnali tájékoztatást adnak a védekezésen résztvevő közösségek és az érdeklődők számára.

2013. június 9. 14:30

A vezetés közbeni mobilozás még kihangosítóval is jelentősen növeli a baleseti kockázatot

Kihangosítóval is veszélyes a mobilozás vagy a hangvezérelt SMS-ezés vezetés közben, mert mindenképpen elvonja a vezető figyelmét, az agy ugyanis nem képes egyszerre mindkét feladatot biztonságosan elvégezni - figyelmeztetett kutatásai alapján egy amerikai egyetemi professzor.

2013. június 5. 11:00

Nem korlátozhatja kimenő hívásainkat a mobilszolgáltató, ha csak a készülék árával tartozunk

A mobiltelefon-szolgáltatók nem korlátozhatják ügyfeleik kimenő hívásait abban az esetben, ha azok csak a készülék részleteinek fizetésével vannak késedelemben, de számlatartozásuk nincs.

2013. május 31. 10:20

Egymilliárd mobilos veszi igénybe az Ericsson szolgáltatásait

Elérte az egymilliárdot az Ericsson konszern menedzselt szolgáltatásait igénybe vevő mobiltelefon előfizetők száma a világon - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t az Ericsson.

2013. május 24. 10:41

Ingyen telefonálás a Facebooktól

Magyarországon is bekapcsolta a Facebook a Messenger ingyenes mobiltelefonálást lehetővé tevő funkcióját - írja a hvg.hu.

2013. május 22. 09:46

Okostelefonról és tabletről irányítható lámpa

A Philips bemutatta a Hue világítási rendszer legújabb alkalmazását, ami lehetővé teszi, hogy a vásárlók okostelefonjaikról és tabletjeikről irányítsák fényforrásaikat.

2013. május 20. 10:22

Személyre szabott tanácsokkal segíti a Vodafone a KKV-kat

A Vodafone szolgáltatásait igénybe vevő kkv-k személyes tanácsadónál tájékozódhatnak a legújabb telekommunikációs lehetőségekről .

Kulcsszavak: mobilszolg kkv Vodafone
2013. május 14. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

Június 10-én délután 3-kor kezdetét veszi a 2024. évi Startup Safari Budapest. A másfél napos rendezvény június 11-én is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Az esemény célja, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, inspirálja az új innovációkat és elősegítse a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy betekintést nyerjenek a legújabb technológiai fejlesztésekbe és üzleti trendekbe.

2024. június 10. 11:40