bug kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: bug

Hiba az alkalmazásban

Ma délután közleményt adott ki a Simple arról, hogy az iOS legújabb verzióját használó Apple készülékeken a Simple alkalmazás hibásan működik.

Kulcsszavak: Simple hiba bug
2016. április 8. 16:03

A Unix időszámítás kezdetére ne állítsuk az iPhone-t

Valószínűleg a Unix-idő az oka annak a hibának, amit nemrég fedeztek fel az iOS 64 bites verziójában, s ha ezen idő szerint nullára, azaz 1970. január elsejére állítjuk be telefonunkat a dátumot, az tönkre teszi az iPhone 5s, iPad Air, iPad Mini 2 és az újabb készülékeket. 

Kulcsszavak: bug UNIX iPhone Apple
2016. február 14. 15:35

Újabb szoftverproblémát tártak fel a Volkswagennél

Német sajtóértesülések szerint újabb szoftverproblémát tártak fel a Volkswagen német autógyártó konszernnél: ezúttal bizonyos autók esetében az üzemanyag-fogyasztást befolyásoló hibát találtak.

2015. november 27. 17:14

Egy egyszerű üzenettől összeomlik a Skype

Egy bugot találtak a Skype asztali és mobilalkalmazásában. Az iPhone-oknál talált hibához hasonlóan egy üzenettől működésképtelenné válhat a program.

2015. június 3. 15:24

Szarvashiba az iOS 8.0.2-ben is

Az iOS 8.0.2 szoftverfrissítés ugyan orvosolja az előzőleg kiadott rendszerfrissítésben felbukkant súlyos problémákat, de tartalmaz egy hibát, ami miatt az iPhone és iPad tulajdonosok egy csapásra elveszíthetik az iCloudban tárolt iWorks fájljaikat.

Kulcsszavak: iPhone Apple bug hiba iOS 8
2014. október 2. 09:33

Komoly hibák az iOS 8 első frissítésében

Az Apple kiadta az iOS 8 első frissítését, melynek telepítése után komoly problémákról számolt be több iPhone 6 és iPhone 6 Plus felhasználó is. A gyártó már dolgozik a megoldáson, egyelőre azonban nem érdemes frissíteni a készüléket.

2014. szeptember 25. 16:02

Azonnal törölje a Windows 7 utolsó biztonsági frissítését!

Hiba kerül a múlt héten kiadott Windows-frissítésbe, ami lefagyaszthatja gépet vagy folyamatosan össze is omolhat tőle a rendszer. Ne telepítse, ha már megtette, akkor pedig törölje minél előbb - írja a hvg.hu.

2014. augusztus 18. 17:20

Az amerikai kormány figyelmeztetése a Heartbleed programhibával kapcsolatban

Az amerikai kormány pénteken arra figyelmeztetett, hogy hackerek a Heartbleed nevű biztonsági rés segítségével megpróbálhatják célzott támadásokkal felmérni a számítógépes hálózatok sebezhetőségét.

2014. április 11. 19:22

Vigyázat linuxosok: Sérülékenység az OpenSSL-ben

A tegnapi napon egy, már több éve létező sérülékenységet fedeztek fel az OpenSSL kriptográfiai csomagban. Ez az összetevő megtalálható a legtöbb Linux disztribúcióban, és számos más hálózati szolgáltatás is használja. A sérülékenység  kihasználásával a támadó az OpenSSL-t használó rendszer memóriájához hozzáférhet, és abból 64 KB-os darabokban szenzitív információkat (akár privát kulcsokat) szerezhet meg.

Kulcsszavak: Linux hacker bug security Noreg
2014. április 8. 14:16

Fontos beállítások tilthatók le illetéktelenül az iOS 7.1 biztonsági rése miatt

A mai okostelefonok egyik remek szolgáltatása, hogy megtalálhatók, ha elveszítjük őket, feltéve, hogy a háttérben olyan szolgáltatás fut, mint az Apple Find My iPhone-ja (iPhone keresése) vagy a Google Android Device Managere. Sajnos az iOS 7.1-be egy olyan biztonsági rés került, amellyel a tolvajok kikapcsolhatják ezt a funkciót - írja a hvg.hu.

2014. április 6. 11:42

Országos probléma a Magyar Telekom több szolgáltatásában

A Magyar Telekom ügyfelei a mobil szolgáltatásban, IPTV és internet szolgáltatásban nyolc óra óta országosan problémát tapasztalhatnak, a szolgáltatások bizonytalanul működnek - közölte a Magyar Telekom sajtóosztálya hétfőn este az MTI érdeklődésére.

2014. március 11. 06:52

A sérülékeny szoftverek komoly biztonsági problémát okoznak a magyar vállalatok harmadánál

A magyar vállalatok dolgozói sokszor találkozhatnak a sérülékeny szoftverek következményeivel, amelyek komoly biztonsági incidenseket okozhatnak az üzleti szférában.

Kulcsszavak: bug security Kaspersky Lab
2014. január 26. 12:30

Kékhalál effektus az iPhone 5S-en [Videó]

Néhány felhasználó váratlan problémát észlelt az új iPhone 5S készüléken: a kékhalált (Blue Screen of Death – BSOD), amely videó kíséretében futótűzként terjed a weben.

Kulcsszavak: videó hiba bug iPhone 5S
2013. október 14. 16:16

Windows 8: egy javításból bug lett

A Softpedia oldalán olvashatunk arról, hogy a felhasználók Windows 8 frissítési próbálkozásuk során problémába ütköztek. A KB2821895 jelzésű javítás telepítése után gépük nagyon belassult.

 

2013. június 17. 12:19

Az Apple kiadta az iOS frissítését

A cégóriás tegnap kiadta az iOS 6.1.3-as verzióját, amelyben fejlesztések mellett hibajavítások is vannak, többek között a mumus lock screen bug kiküszöbölése is.

2013. március 20. 11:30

Egy hacker bárki adataihoz hozzáférhetett volna a Facebookon

Egy hacker, Nir Goldshlager a napokban egy olyan adatvédelmi hibát fedezett fel a Facebook biztonsági rendszerében, amellyel bárki adataihoz hozzáférhetett volna.

2013. február 26. 14:01

Elhárították a hibát a T-Mobile hálózatában

Elhárították a T-Mobile hálózatában a hibát a szállítók bevonásával, így a szolgáltatások éjfél után már ismét zavartanul működtek - közölte a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága.

2012. december 6. 09:12

Pinkie Pie 60.000 dollárért feltörte a Chrome-ot

Pinkie Pie nevű hacker 60000$-t nyert a Google Pwnium 2 versenyen, biztonsági rést találva a rendszeren. A böngésző biztonságának megerősítése érdekében a Google versenyt írt ki hackerek számára a korábban ismeretlen biztonsági rések megtalálására. A Pwnium 2 versenyt kedden rendezték meg Malajziában, Kuala Lumpurban.

2012. október 12. 11:24

Terítéken a Nexus 7 gyermekbetegségei

Számos Nexus 7 tulajdonos arról számolt be, hogy új szerzeménye kijelző hibával küszködik, de nem ez a masina egyetlen gyermekbetegsége. Eddig összesen öt gyakori Nexus 7 problémával találkoztak a felhasználók, lássuk, mik ezek!

Kulcsszavak: Asus Google bug hiba Nexus
2012. július 23. 11:19

Bug a Windows Phone mobilokban [Videó]

A WinRumorsnál fedezték fel a Microsoft által fejlesztett mobil operációs rendszer hibáját, melyet egy egyszerű SMS is előidézhet. Utoljára a Siemens M35 esetében találkozhattunk hasonló jelenséggel, körülbelül 10 éve.

2011. december 13. 11:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47