Nexus kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Nexus

Újítana a Microsoft?

A The Wall Street Journal információi szerint a Microsoft egy új táblagépen dolgozik, amely a Google Nexusára és az Apple iPad minijére hajazva 7 hüvelykes kijelzővel felvértezve érkezhet majd.

2013. április 11. 16:09

Ubuntu Touch OS – 20 fölé bővítenék a készülékek listáját

A fejlesztők már dolgoznak azon, hogy az Ubuntu Touch OS fejlesztői változata több mint 20 okostelefonon és táblagépen elérhető legyen.

2013. február 27. 10:27

Már Magyarországon is kapható a Nexus 4

Az LG Electronics hazánkban is piacra dobja a közös projektként megvalósult Nexus 4 okostelefont, a Google Nexus sorozatának legújabb tagját. A Google fejlesztéseinek legjavát felvonultató, 4.2-es Jelly Bean Androidot futtató referenciatelefonjához az LG biztosítja a 4 magos hardveres hátteret.

2013. január 31. 14:59

Terítéken a Nexus 7 gyermekbetegségei

Számos Nexus 7 tulajdonos arról számolt be, hogy új szerzeménye kijelző hibával küszködik, de nem ez a masina egyetlen gyermekbetegsége. Eddig összesen öt gyakori Nexus 7 problémával találkoztak a felhasználók, lássuk, mik ezek!

Kulcsszavak: Asus Google bug hiba Nexus
2012. július 23. 11:19

Tízhüvelykes Google tablet a láthatáron - Nexus 10

A héthüvelykes Nexus 7 táblagép bevezetésével a Google igen komoly riválist állított a Kindle Fire elé, viszont a friss hírek szerint ez még csak a kezdet. A keresőóriás állítólag egy tízcolos táblagép leleplezését tervezi, mely kiemelkedő teljesítményével és alacsony árával az iPad trónfosztója lehet.

Kulcsszavak: Google Jelly Bean Nexus
2012. július 2. 12:33

Nexus Q: a Google-féle multimédiás zseni

Tegnap mutatkozott be a Google médiacentere, az Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapú Nexus Q. A brutális felszereltséggel rendelkező gömböcske a közösségi multimédiás szórakoztatás mestere, viszont van vele egy kis baj: nagyon drága.

2012. június 28. 14:13

Jön a fehér Samsung Galaxy Nexus

Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich referenciamodellje hamarosan fehér köntösben is elérhető lesz. A jövevény már előrendelhető az Egyesült Királyságban. A Samsungot ismerve nyomban felmerül a kérdés: érkezik rózsaszín változat is?

2012. január 16. 14:35

Készül az új Nexus tablet?

Egy orosz blogon (http://mobile-review.com/articles/2011/birulki-112.shtml#2 ) megjelent hír szerint a Google és az LG egy új Android alapú Nexus tablet gyártására készül. A híresztelések szerint a tablet Android 3.0 Honeycomb rendszerű lesz, és nyár közepén vagy kora ősszel várható a megjelenése.

2011. március 29. 22:03

Új vezérigazgató a Pannonline.hu Rt.-nél

A Pannonline.hu Rt. közgyűlésén vezérigazgatóvá választotta Jókuti Andrást. Az új vezérigazgató 28 éves, bölcsész végzettségű. Szakmai tapasztalatait hazai és nemzetközi webfejlesztő cégeknél, valamint informatikai újságíróként szerezte.

Kulcsszavak: Nexus +céginfo
2001. október 8. 10:39

Új Nexus

A Pannonline Kft. bemutatta a Nexus új generációs változatát, mely megújult külsővel és vadonatúj szolgáltatásokkal áll a hazai internetezők rendelkezésére.

Kulcsszavak: Nexus onlineszolg
1999. augusztus 5. 21:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52