T-Mobile kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Mobile

Közel húszmillió T-Mobile ügyfél adatait lopták el

Amerikai T-Mobile ügyfél neveket, címeket, útlevélszámokat és más személyes adatokat tulajdonítottak el a német távközlési óriás amerikai leányvállalata ügyfeleinek hitelbírálatát végző Experian cég adatbázisából - írja a nol.hu.

2015. október 3. 08:08

A Sprint lemondott az amerikai T-Mobillal való egyesülésről

Nem fuzionál az Egyesült Államok harmadik és negyedik legnagyobb vezeték nélküli telekommunikációs szolgáltatója, miután a Sprint úgy döntött, hogy lemond az amerikai T-Mobillal való egyesülésről - írta szerdai számában a The Wall Street Journal.

2014. augusztus 7. 08:45

Nem lesz több BlackBerry az amerikai T-Mobile-nál

Április 25. után nem lesznek BlackBerry készülékek az amerikai T-Mobile-nál. A vállalat úgy döntött, nem hosszabbítja meg április végén lejáró partneri szerződését a mobilszolgáltatóval.

2014. április 4. 15:42

Felvásárolta a Deutsche Telekom a cseh T-Mobile-t

A Deutsche Telekom (DT) német távközlési társaság megvette a T-Mobile Czech Republic 39,23 százalékos részvénycsomagját, s ezzel a cseh mobilszolgáltató egyetlen tulajdonosává vált - erősítette meg hétfőn a DT közleményben.

2014. február 10. 09:55

Megvenné a T-Mobile-t a japán Softbank

Egy amerikai műholdas tévészolgáltató is versenyben van, és állítólag jobbak az esélyei, mint a japán banknak.

2013. december 26. 10:16

Next Business - Új Üzleti Mobil Díjcsomagok A Telekomtól

2013. október 1-jétől a Telekom bevezeti üzleti előfizetők részére a Next Business üzleti mobil díjcsomag-családot, amely 150, 300, 600 percnyi, és korlátlan mennyiségű alapdíjas beszélgetést kínál fix havidíjért, továbbá mobilinternetezési lehetőséget is biztosít.

2013. október 1. 09:31

A Telekomnál is elérhetőek lesznek az új iPhone-ok

A Magyar Telekomnál is elérhetőek lesznek az Apple legújabb iPhone készülékei, amelyeket kedden mutatott be az amerikai gyártó.

2013. szeptember 12. 08:59

Fokozatos átállás a mobilokon – T-Mobile H helyett Telekom HU

Összhangban a 2013 folyamán lezajló márkastruktúra egységesítéssel a Magyar Telekom megkezdte a mobiltelefonok kijelzőjén megjelenő hálózati név (T-Mobile H) cseréjét az új Telekom HU névre. Elsőként a Telekom mobilhálózatán hazánkban roamingoló külföldi készülékek kijelzőjén jelent meg az új felirat, de az okostelefont használó ügyfelek egy része is találkozhatott már az új hálózati névvel az elmúlt hétvégétől kezdődően. A hálózati névcserét a cég több ütemben, az év végéig hajtja végre.

2013. július 2. 11:21

Nyári roaming adatkedvezmény a Magyar Telekomtól

Július 1-től a Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokkal jelentős kedvezménnyel lehet az EU országokban internetezni: böngészni, e-mailezni, megosztani, letölteni.

2013. június 29. 10:41

A mobilszolgáltatók várják az egyeztetést az NMHH-val

A mobilszolgáltatók nyitottak a hatósággal való párbeszédre, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új stratégiai együttműködést ajánlott számukra.

2013. április 10. 10:50

Januárban 2,59 millió GB adatforgalmat regisztráltak a mobilozóknál

 A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által havi rendszerességgel kiadott, a három mobilszolgáltató együttműködésén alapuló gyorsjelentés szerint az előfizetők az előző havi 2 millió 588 ezer után januárban 2 millió 590 ezer GB adatot töltöttek le és fel, az egy aktív ügyfélre jutó átlagos forgalom pedig 1,06 GB-ra csökkent.

2013. február 21. 13:06

Szerelemlakat - Valentin napi játék a T-Mobile-nál

Egy hét alatt több, mint 9500 felhasználó regisztrált a T-Mobile Valentin napi Szerelemlakat című social media játékára. A cég kétszemélyes párizsi utat rejtő kódokkal ellátott szívecskékkel Valentin napi játékra invitálja internetes boltjának látogatóit.

2013. február 13. 12:25

GTS - T-Mobile közös mobilmegoldás az üzleti szektornak

A GTS Central Europe (GTS) és a T-Mobile ma bejelentette, hogy partnerség keretében nyújtanak mobilmegoldásokat Csehországban. Az ország első üzleti szektorra fókuszáló MVNO (mobile virtual network operator) megállapodásán keresztül a GTS a T-Mobile hálózatára alapozva új termékportfóliót fog kifejleszteni.

2013. február 4. 16:40

Az iPhone 5, a retina kijelzős iPad és az iPad mini már használható a T-Mobile LTE hálózatán

A T-Mobile iPhone 5, retina kijelzős iPad és iPad mini Wi-Fi + 3G/LTE készülékeket használó ügyfelei már csatlakozhatnak a Telekom akár 60 Mbps letöltési sebességet kínáló LTE hálózatához.

2013. január 30. 14:13

T-Mobile: jönnek a 4G/LTE-képes okostelefonok és az új mobilnet-csomagok

Több mint 60 vidéki település mellett mára Budapest lakosságának 99 százaléka számára elérhetővé vált a T-Mobile 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatása. Bekerültek az első 4G/LTE-képes okostelefonok a szolgáltató kínálatába, így ügyfelei mobiljukon elsőként élvezhetik a szélessávú szolgáltatások előnyeit. 2013. január 1-jétől megújulnak a T-Mobile mobilinternet-csomagjai, hogy a szupergyors mobil adatátvitel még szélesebb ügyfélkör számára elérhetővé váljon.

 

Kulcsszavak: 4G LTE Magyar Telekom T-Mobile
2012. december 7. 10:27

Elhárították a hibát a T-Mobile hálózatában

Elhárították a T-Mobile hálózatában a hibát a szállítók bevonásával, így a szolgáltatások éjfél után már ismét zavartanul működtek - közölte a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága.

2012. december 6. 09:12

Sztárok „csengőhangja” szól a T-Pontokban

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, amelynek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt neves sztárok, közös csengőhang készítéssel teszik szórakoztatóbbá a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást a T-Pontokban és T-Partner üzletekben.

2012. december 3. 08:31

Már a budapesti metróhálózat teljes hosszán 3G-n mobilnetezhetnek a T-Mobile ügyfelei

A korábban bejelentett tervekhez képest némileg korábban, ősz helyett már augusztus második felében befejezte a Telekom a júliusban megkezdett mobilinternet-modernizációt.a budapesti metró vonalain.

2012. augusztus 23. 13:55

QWERTY gombsorral érkezik a legújabb T-Mobile myTouch

A T-Mobile saját márkás mobiljaként forgalomba kerülő Android rendszerű, QWERTY billentyűzettel szerelt készüléket a Huawei gyártja majd.

2012. március 6. 12:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37