Gingerbread kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Gingerbread

Az androidos eszközök 1,6%-án Lollipop fut

A Google operációs rendszerének legújabb változata, a Lollipop még csupán az eszközök töredékén érhető el, azonban még így is több készüléken fut, mint a 2.2 Froyo változat. A januári adatok szerint még mindig növekszik a 4.4 KitKat népszerűsége.

2015. február 4. 14:22

Az Android eszközök közel 21%-án KitKat Fut

Egy hónap alatt 3%-ot nőtt az Android Kitkat rendszer népszerűsége. Míg júliusban az eszközök 17,9%-án futott ez a verzió, addig mostanra ez a szám elérte a 20,9%-ot.

2014. augusztus 15. 12:28

Egyre nagyobb a KitKat elterjedtsége

Egy hónap alatt sokat változott a paletta az Android háza táján. A legújabb KitKat operációs rendszer elterjedtsége egyre nagyobb, már az IceCream Sandwichet (4.0) is sikerült leköröznie.

2014. június 6. 14:04

Már Gingerbreadre is elérhető a BBM

A BlackBerry Messenger (BBM) ezentúl Android 2.3 operációs rendszerű telefonokon is fut. Eddig a minimális rendszerkövetelmény Ice Cream Sandwich volt, ám a sikeres beta tesztelésnek köszönhetően már a Gingerbread felhasználók is letölthetik.

2014. február 19. 11:38

Már 60%-os a Jelly Bean elterjedtsége

Sokáig a Gingerbread volt a legnépszerűbb Android verzió, ám az idő előrehaladtával a Jelly Bean felülkerekedett rajta. A második helyet, azonban még a „puszedli” birtokolja, bár egyre nagyobb teret hódít magának a trónfosztó. Néhány hónap alatt a KitKat elterjedsége is növekedett.

2014. február 5. 16:32

Az Android készülékek több mint felén már Jelly Bean fut

Eddig a 2.3 Gingerbread volt a legelterjedtebb Android verzió, azonban most fordult a kocka: a Jelly Bean átvette a vezetést.

2013. november 6. 11:41

A Jelly Bean leelőzte a Gingerbreadet

Sokáig uralta az Androidok sorát a Gingerbread, ezt a változatot használták a legtöbbet, pedig már nem ez számít „menőnek”. Ez most már a számokban is tükröződik.

2013. július 9. 17:02

Még mindig a Gingerbread vezet

A piacon lévő androidos eszközök 36,4 százalékán még májusban is a rendszer Gingerbread nevű verziója futott, pedig folyamatosan terjednek a frissebb kiadások – az Ice Cream Sandwich és Jelly Bean alapú készülékek együttesen majdnem 60 százalékos részesedést értek el.

2013. június 6. 14:31

Leáldozóban a Gingerbread csillaga

A korábban legnépszerűbbnek számító androidos Gingerbread (2.3) operációs rendszer kezdi elveszíteni pozícióját. Az újabb telefonok többségén már frissebb verzió fut, és sok készülékre elérhető a frissítés is.

 

2013. március 6. 13:46

Áprilisban érkezik kontinensünkre a Panasonic Eluga

A japán gyártó felső kategóriát képviselő okostelefonja hamarosan berobban az Európai piacra. Vajon beváltja a hozzá fűzött reményeket a 4,3 hüvelykes érintőképernyővel, 1GHz-es, duplamagos processzorral és NFC modullal felszerelt, androidos masina?

2012. március 27. 14:54

Borsos árat kapott a Samsung S6500 Galaxy Mini 2

Csaknem egy középkategóriás okostelefon árát kell kicsengetni Németországban a belépő szintet képviselő Galaxy Mini 2-ért.

2012. március 15. 19:56

Sony Xperia sola: floating touch navigációval és minden földi jóval

A Sony ma bemutatta az androidos Xperia okostelefon portfóliójának legújabb tagját, az Xperia sola-t. A készülék legnagyobb újdonsága az innovatív floating touch navigáció, mely egy teljesen új mobilélményt kínál. A felhasználók kettő, NFC-re épülő Xperia SmartTaget is találnak a kütyü dobozában, melyek segítségével életstílusuknak megfelelően egy pillanat alatt megváltoztathatják okostelefonjuk beállításait.

2012. március 13. 10:50

Androidos strapamobil a Caterpillartól – CAT B10

Az Android 2.3.5 Gingerbread rendszert futtató CAT B10 ellenáll a külső behatásoknak, s  – az IP67 tanúsítvány értelmében – erre igen magas fokon képes. A víz,-por- és ütésálló eszköz viszonylag átlagos hardveres felszereltséget kapott, ám az aktív életet élő, illetve szélsőséges körülmények között dolgozó felhasználók megbízható társra találhatnak személyében.

2012. március 9. 13:48

QWERTY gombsorral érkezik a legújabb T-Mobile myTouch

A T-Mobile saját márkás mobiljaként forgalomba kerülő Android rendszerű, QWERTY billentyűzettel szerelt készüléket a Huawei gyártja majd.

2012. március 6. 12:02

A Sony bemutatta az Xperia P és Xperia U okostelefonokat

A Sony Mobile Communications bemutatta az Xperia NXT sorozat legújabb modelljeit – a Sony okostelefonjainak új generációját, az Xperia P-t és Xperia U-t. Emellett az Xperia S – a HD okostelefon –, is hamarosan a boltokba kerül világszerte. Az első darabok a barcelonai Sony Style store-ban lesznek elérhetőek a Mobile World Congress alatt. Az Xperia P és Xperia U modellek várhatóan a második negyedévtől kerülnek a boltokba.

2012. február 27. 00:59

Samsung Galaxy Beam – Projektor a mobilban

A Samsung a mai nap folyamán leleplezte beépített projektorral felszerelt, Android 2.3 Gingerbread alapú okostelefonját. Az újdonság nem összetévesztendő a gyártó körülbelül két éve bemutatott „projektormobiljával”, mely szintén a Beam nevet kapta.

2012. február 26. 18:28

Újabb Dual SIM-es droid érkezik – Gigabyte GSmart G1355

A Gigabyte bemutatta középkategóriás, Android 2.3 Gingerbread alapú okostelefonját, mely két SIM kártya egyidejű kezelésére is alkalmas.

2012. február 15. 16:55

QWERTY gombsorral érkezik az androidos Alcatel One Touch 915

A Mobile World Congress rendezvényen mutatkozik be az Alcatel Android 2.3 Gingerbread rendszerre alapuló okostelefonja, mely 2,8 hüvelykes érintőképernyőt és QWERTY billentyűzetet kapott.

2012. február 15. 11:15

4G LTE mobil landol Európában – HTC Velocity

Hamarosan Európába érkezik a HTC 4,5 hüvelykes, qHD felbontású megjelenítővel és 4G LTE adatátviteli képességgel felvértezett mobilja. Az Android alapú jövevény a német Vodafone kínálatát fogja bővíteni.

2012. február 10. 11:51

Újabb alternatíva a két SIM-es Androidra – Allview P3 AllDro

Az utóbbi időben sorra bukkannak fel a - nem Kínából származó - DualSIM-es okostelefonok, melyek Android rendszert futtatnak. Ilyen a román Allview nevű gyártó készüléke is, mely kellemes hardveres felszereltséggel kecsegtet viszonylag kedvező áron.

2012. február 3. 16:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14