Noreg kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Noreg

Zsaroló vírus fenyegeti a magyar KKV-kat

A 2015-ös év első heteiben több magyar vállalat esett áldozatául olyan vírusos támadásnak, amely a fertőzött számítógépen, illetve azzal hálózati kapcsolatban álló más gépeken, akár szervereken található fájlokat titkosítja. A magas biztonsági szintű titkosítás feloldásáért „váltságdíjat” követelnek, ám a fizetés sem jelent 100 százalékos garanciát arra, hogy a vállalat visszanyeri a működéséhez elengedhetetlenül szükséges információkat. Utólagos megoldásra, a titkosítás feloldására nincs lehetőség, de a támadás megelőzhető.

Kulcsszavak: Noreg security vírus kkv
2015. január 23. 14:27

BID díjat kapott a Noreg Párizsban

A Noreg az idei International World Quality Commitment Award nyertese. A díjat Vadász Pál, a cég tulajdonosa vette át október 25-én, Párizsban, a Hyatt Regency Paris Etoile-ban.  Az elismerést minden évben a résztvevő 74 ország egy minőségben kiemelkedő, valamint innovációban is magas színvonalat képviselő vállalata kapja.

2014. október 28. 09:41

Szingapúrban is bemutatkozott a Noreg kártyamenedzsment rendszere

A Noreg kártyamenedzsment megoldása, a Magyarországon már számos ügyfelet meggyőző MARGARÉTA próbálgatja szárnyait a nemzetközi piacon. A magyar fejlesztésű kártyakezelő rendszert nemrég vezették be a világ 39 országában közel 4000 embert foglalkoztató Euronet Worldwide-nál, ezúttal pedig szingapúri rendszerintegrátorok és disztribútorok ismerkedhettek meg a Noreg termékével.

2014. június 7. 13:18

Vigyázat linuxosok: Sérülékenység az OpenSSL-ben

A tegnapi napon egy, már több éve létező sérülékenységet fedeztek fel az OpenSSL kriptográfiai csomagban. Ez az összetevő megtalálható a legtöbb Linux disztribúcióban, és számos más hálózati szolgáltatás is használja. A sérülékenység  kihasználásával a támadó az OpenSSL-t használó rendszer memóriájához hozzáférhet, és abból 64 KB-os darabokban szenzitív információkat (akár privát kulcsokat) szerezhet meg.

Kulcsszavak: Linux hacker bug security Noreg
2014. április 8. 14:16

Kilép a nemzetközi piacra a Noreg kártyamenedzsment megoldása

A Noreg MARGARÉTA kártyamenedzsment rendszerét vezeti be a világ 39 országában közel 4000 embert foglalkoztató Euronet. A Noreg február végéig integrálja megoldását az elektronikus fizetéssel foglalkozó vállalat meglévő rendszereihez.

2014. február 5. 13:16

Sérülékenység vizsgáló megoldás a Noregtől

A Noreg új megoldással bővítette termékpalettáját. A QRadar Vulnerability Manager képes megkeresni a vállalati informatikai rendszerek sérülékenységét valós időben, mellyel növeli az emberi erőforrások kihasználásának hatékonyságát.

2013. szeptember 18. 09:55

Kiemelt figyelmet a kiemelt hozzáféréseknek!

A Noreg Kft. a privileged identity management fontosságára hívja fel a figyelmet. A kiemelt hozzáférések, például rendszergazdai, adminisztrátori és root jogosultságok birtokában ugyanis akár a teljes kontroll átvehető egy adott rendszer felett. A Noreg által forgalmazott Cyber-Ark Privileged Identity Management Suite minden, a privilegizált személyazonosság-kezelés témaköréhez kapcsolódó kihívásra megoldást nyújt, beleértve a kiemelt hozzáférések kezelését, naplózását és biztonságossá tételét.

2013. április 8. 10:08

Noreg: Jó üzlet a biztonság

A vállalat a tavalyi évhez képest egyötödével növelte árbevételét, ezzel újabb rekord eredményt ért el. A siker titka a saját fejlesztésű termékek népszerűsége, valamint a forgalmazott termékek választékának megfelelő bővítése és az új területek felé történő nyitás.

Kulcsszavak: +céginfo Noreg
2013. március 5. 11:49

OrchIDEA: komplex hitelesítési megoldás a Noregtől

Az OrchIDEA célja, hogy a vállalatok a mindennapi üzletmenetben használt elektronikus dokumentumaikat – szerződéseket, számlákat, megrendeléseket – biztonságosan dolgozhassák fel. A termék legnagyobb előnye, hogy valamennyi meglévő, dokumentumokat felhasználó rendszerhez könnyen integrálható, így a védelmi funkciók egy helyen valósíthatók meg, nem szükséges az egyes alkalmazásokhoz külön-külön kifejleszteni azokat.

2012. május 17. 08:25

Noreg: egyre több támadás éri az adatbázisokat

Történetének legeredményesebb pénzügyi évét zárta a Noreg Kft. a tavalyi évben, ugyanis a vállalat árbevétele meghaladta a 600 millió forintot. A Noreg Kft. teljes árbevétele 50-50 százalékban oszlik meg a termékek és szolgáltatások között.

2012. március 7. 08:30

Másodszor is az "Év Üzleti Partnerének" választotta a Noreget az IBM

A Noreg Kft., az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások hazai szakértője immár második alkalommal vehette át az IBM „Év Üzleti Partnere” díját, melyet Veres Zsolt, az IBM vezérigazgatója a vállalat Business Partner Kick-Off rendezvényén adott át. 

Kulcsszavak: +céginfo IBM-hu Noreg
2012. március 1. 19:01

Átfogó, „felülről érkező” védelem a teljes virtuális környezetre

A Noreg Kft., az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások hazai szakértője szerint a virtuális környezetekben lehet és kell is rendet tartani. A vállalat éppen ezért egy olyan „felülről” jövő megoldást kínál, amely a virtuális gépek köré kialakított védelmet a fizikai infrastruktúrával azonos biztonsági szinten tudja megvalósítani.

Kulcsszavak: security Noreg
2011. december 14. 14:24

A mobil biztonság a vállalati IT-szakemberek új buzzword-je?

 Hiába védik a vállalatok meglévő infrastruktúrájukat, ha azokhoz a mobil eszközökhöz, amelyekről a munkatársak ugyanúgy elérik a vállalati erőforrásokat, nem biztosítják a megfelelő védelmet.

Kulcsszavak: Noreg security
2011. november 1. 08:35

IT-piaci trendek, ahogy a Noreg látja: hiteles dokumentumok, e-számlázás, felhő alapú informatika

Az informatikai piac részéről egyre nagyobb igény mutatkozik a dokumentumok hitelesítésére és a hitelességük ellenőrzésére fejlesztett kriptográfiai megoldásokra - derült ki a Noreg Kft ma tartott évértékelő sajtótájékoztatóján.

2011. március 9. 14:46

Állami támogatással fejlesztett it-biztonsági megoldást a Noreg

A Közép-magyarországi Operatív Program 30 millió forintos támogatásával fejlesztette ki az információbiztonsági piacon működő Noreg Kft. legújabb informatikai biztonsági, PKI kártyamendzsment megoldását, a projekt összesen mintegy 90 millió forintba került.

Kulcsszavak: security Noreg
2010. október 6. 08:08

Noreg Margaréta: hazai fejlesztésű kártyamenedzser rendszer

A Margaréta a kereskedelmi forgalomban kapható megoldások áránál jelentősen kedvezőbb konstrukcióban kapható, illetve teljes egészében az adott vállalatra szabható, a felmerülő igények alapján.

Kulcsszavak: Noreg ügyvitel
2010. június 26. 09:04

Hogyan tehetjük biztonságossá az online vásárlást és szerződéskötést?

Tudta, hogy minden egyes online vásárlás, vagy ingyenes szolgáltatásra, esetleg kedvezményekre jogosító regisztráció elfogadása egyben szerződéskötést is jelent, és akkor fogadjuk el a szerződési feltételeket, amikor sebtében bepipáljuk a feltételek elfogadása mezőt? Mivel a szerződési feltételek általában csak az adott weboldalon találhatók meg, amit többnyire a szerződés feltételeinek meghatározója üzemeltet, ez számos félreértés forrása lehet a későbbiekben. Mivel jelenleg sem az online szolgáltatók, sem a felhasználók nem tudják bizonyító erejű okirattal igazolni az online szerződéskötés pillanatában fennálló szerződési feltételeket, a Noreg sürgeti a helyzet tisztázását, és a problémára megoldási javaslatot is tesz.

Kulcsszavak: Noreg e-commerce
2010. május 1. 11:18

Eredményes Noreg Margarétával

A Noreg Kft. javuló eredményességgel zárta a tavalyi évet: 10 százalékkal tudta növelni adózás utáni eredményeit, elérve ezzel a 28 millió forintos nettó eredményt.

2010. március 23. 17:20

A hitelkártyaadat-lopás lesz a kiberbűnözők legjövedelmezőbb "üzletága"?

A kiberbűnözők legjövedelmezőbb üzletágává növi ki magát a hitelkártyaadatok illetéktelen megszerzése. Az ebből származó jövedelem mértéke megközelíti az illegális drogkereskedelem bevételeit - derül ki a PCI Community Meeting 2009 szakmai felméréséből.

Kulcsszavak: Noreg bankkártya
2009. november 7. 18:43

Tartja magát az informatikai biztonsági piac

A válság ellenére nem csökken az informatikai biztonsággal foglalkozó Noreg Kft. bevétele, amely az idén eléri a tavalyi 500 millió forintot, miközben az adózás előtti eredménye 10 százalékkal növekedve 50 millió forint lesz.

Kulcsszavak: Noreg +céginfo
2009. november 6. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47