IBM-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IBM-hu

Különálló termékek helyett a megoldásokat állítja középpontba az IBM

Az IBM eddig elsősorban infrastruktúra-szállítóként volt jelen a magyar piacon, a most kötött disztribútori megállapodással ugyanakkor növelheti részesedését a szoftver alapú megoldások piacán is - hangsúlyozta Benedek Péter, az IBM Magyarország vezetője abból az alkalomból, hogy az IBM Magyarország és a disztribútor RRC Hungary bővítette együttműködését.

2015. október 8. 09:23

Átadták az IBM székesfehérvári oktatóközpontját

Átadták csütörtökön az IBM 170 millió forintos beruházással létrehozott székesfehérvári oktatóközpontját, ahol a cég a nemzetközi szolgáltató központjában dolgozókat fogják képezni.

Kulcsszavak: oktatás IBM-hu IBM
2014. október 16. 17:13

Lezárult az IBM székesfehérvári szolgáltató központjának fejlesztése

Lezárult az IBM nemzetközi szolgáltató központjának az Új Széchenyi Terv támogatásával megvalósított fejlesztése, az IBM Data Storage Systems székesfehérvári központjának létszámbővítésére 2012-ben 376 milliós pályázati forrást nyert a cég, amelynek utolsó részletét az idén használta fel.

Kulcsszavak: +céginfo IBM-hu IBM
2014. szeptember 3. 09:12

Újabb nyílt forráskódú szoftvereket használhatnak oktatási intézmények

Újabb nyílt forráskódú szoftverek állnak a közoktatási és a felsőoktatási intézmények rendelkezésére három informatikai cég szerdán Budapesten ismertetett felajánlásának köszönhetően.

2013. február 14. 10:10

Academic Initiatives: IBM technológia a magyar felsőoktatásért

Az IBM Magyarország, a NFM Infokommunikációs Államtitkárságának kezdeményezéséhez csatlakozva, a magyar felsőoktatási intézmények teljes körére kiterjeszti Academic Initiatives programját, mely ingyenes hozzáférést ad licenszköteles szoftverek és más technológiai megoldások oktatási célú használatához. A program hamarosan a középiskolák számára is megnyílik.

2013. február 13. 12:43

Stratégiai megállapodást kötött a magyar kormány és az IBM Magyarországi Kft.

A magyar kormány stratégiai megállapodást kötött az IBM Magyarországi Kft.-vel. Az együttműködés célja annak a kölcsönös bizalomra épülő párbeszédnek a megerősítése, amely továbbra is, hosszútávon is támogatja az IBM jelenlétét hazánkban. A dokumentumot a magyar kormány részéről Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, az IBM Magyarországi Kft. részéről Veres Zsolt vezérigazgató írta alá.

Kulcsszavak: +céginfo IBM-hu
2013. január 11. 13:53

Pályázati pénzből bővítette létszámát az IBM szolgáltató központja Székesfehérváron

Pályázati pénzből bővítette létszámát az IBM DSS Kft. nemzetközi szolgáltató központja Székesfehérváron, az uniós projekt csütörtökön zárul.

2012. szeptember 13. 08:10

XAPT-IBM együttműködés a hatékonyabb vállalatirányításért

Az XAPT Hungary Kft. és az IBM Magyarországi Kft. partneri megállapodást kötött, amelynek keretében az IBM üzleti teljesítmény- és tartalommenedzsmenthez kapcsolódó szoftvertermékei is megjelennek az XAPT vállalatirányítási és ügyviteli megoldásai mellett. Az új területtel a vállalaton belül külön üzletág foglalkozik Információ Menedzsment néven. Az XAPT, az IBM-mel folytatott korábbi sikeres együttműködés kompetenciáinak kiterjesztéseként jelenleg már Advanced Business Partner elismeréssel rendelkezik.

2012. július 4. 13:23

Másodszor is az "Év Üzleti Partnerének" választotta a Noreget az IBM

A Noreg Kft., az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások hazai szakértője immár második alkalommal vehette át az IBM „Év Üzleti Partnere” díját, melyet Veres Zsolt, az IBM vezérigazgatója a vállalat Business Partner Kick-Off rendezvényén adott át. 

Kulcsszavak: +céginfo IBM-hu Noreg
2012. március 1. 19:01

IBM szoftvereken tanulhatnak a jövő gazdaságinformatikusai

Közös szándéknyilatkozattal erősítette meg együttműködését a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola és az IBM Magyarország. A megállapodást ma délelőtt írta alá Dr. Magda Sándor, a főiskola rektora és Veres Zsolt a vállalat vezérigazgatója. Az IBM az intézmény 2 éve elindított gazdaságinformatikus képzését támogatja a jövőben, elsősorban ingyenes szoftverek rendelkezésre bocsátásával. Az IBM alkalmazásai a hivatalos tanrendbe is beépülnek.

2012. február 8. 16:36

Kétnapos programozóbajnokság kezdődött Debrecenben

Hatvan programozóra zárták rá a Debreceni Egyetem (DE) informatikai épületének ajtaját péntek délután; a fiataloknak két nap alatt kell megoldást találniuk egy magyar nonprofit szervezet informatikai problémájára.

2011. november 4. 11:49

Az innováció évszázada: centenáriumát ünnepli az IBM

Idén 100 éve alapították az IBM-et, a világ negyedik legértékesebb vállalatát. Felfedezései, termékei meghatározták az évszázad arculatát, megváltoztatták életünket, munkavégzésünk és szabadidőnk gyakorlatát. A vállalat centenáriumára nagyszabású interaktív kiállítást rendeznek a New York-i Lincoln Központban. A 75 éves magyar IBM is kiállítással ünnepelt.

2011. szeptember 20. 21:05

100 éves az IBM - Magyarországon a 75. születésnapját ünnepli

Bár a hivatalos évforduló csak júniusban lesz, az IBM számos programot és látványosságot felvonultató centenáriumi éve már februárban elkezdődött, Watson pedig már a rajongók gratulációit fogadja.

2011. február 24. 14:01

Veres Zsolt lesz az IBM Magyarország új vezérigazgatója

Az IBM Magyarország vezérigazgatói feladatait 2011. február 1-től Veres Zsolt látja el. Az új első ember kinevezését megelőzően az Oracle-nél és az SAP-nál töltött be különféle menedzseri funkciókat, de korábban közel 12 évet épp az IBM magyarországi és külföldi szervezetiben tevékenykedett. 

Kulcsszavak: IBM-hu
2011. január 12. 09:12

Indul a nevezés az IBM programozó bajnokságra

Leleményességre is szükségük lesz azoknak a hallgatóknak, akik nevezni szeretnének az IBM novemberi, 48 órás programozó versenyére, de megéri. A legjobb csapatok értékes nyereményekre számíthatnak, s a maratoni megmérettetésen a koncentrált munka mellett kikapcsolódásra is lehetőségük lesz a megfáradt versenyzőknek.

Kulcsszavak: IBM-hu verseny programozás
2010. szeptember 6. 13:23

Egyedülálló integrált BI és tervezési megoldás kkv-knak

Partnercégek, viszonteladók képviselői, technikai szakértők voltak a résztvevői annak a május 26-án tartott szakmai összejövetelnek, amelyen az IBM Magyarország képviselői bemutatták, mit kínál az új IBM Cognos Express integrált üzleti intelligencia (BI) és tervező programrendszere a kis- és közép vállalatok számára.

2010. május 27. 11:23

Az SPSS felvásárlását értékelte előzetesen az IBM

"IBM SPSS Bejelentés" címmel a mai napon nyilvános tájékoztatást tartott Budapesten az IBM az általa 2009. október 2-án az IBM által sikeresen lezárt SPSS vezető statisztikai szoftvercég a felvásárlásáról és a közeljövő várható eseményeiről.

Kulcsszavak: IBM IBM-hu SPSS +céginfo
2010. február 9. 18:53

Új kormányzati üzletág-igazgató az IBM Magyarországnál

Molnár Gergely augusztus végétől erősíti az informatikai nagyvállalat hazai cégét.

Kulcsszavak: IBM-hu CIO
2009. szeptember 17. 11:56

Újra IBM 48 órás programozó bajnokság

Idén az IBM 48 órás programozó bajnokságon ismét a legtehetségesebb diákokat keresik a szervezők. A versenyre október 16-18. között kerül sor az ELTÉ-n, azonban a felkészülést már most megkezdhetik az érdeklődő hallgatók a www.ibmprogramozobajnoksag.hu weboldalon. Itt rögtön az első kihívással is szembe kell nézniük egy megoldásra váró rejtvény formájában.

2009. június 19. 17:40

Bővít az IBM Magyarországon

Új épületszárnyat nyitott székesfehérvári szolgáltató központjában az IBM; a bővítés a szolgáltatások körét is érinti majd, a beruházáshoz az IBM Data Storage Systems Kft. 500 millió forintos uniós támogatást kapott.

Kulcsszavak: IBM-hu +céginfo
2009. március 12. 08:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37