Események

Rendezvény neve: Digital Compliance by Design and Legaltech 2024
Dátum: 2024. 05. 08. - 2024. 05. 08.
Tartalom: Kiemelt témák:

- Hogyan igazodjunk el hatékonyan a digitális gazdaság jogi-szabályozási környezetében?
- Milyen megfelelési beavatkozások szükségesek a vállalati folyamatokban (megfelelési vizsgálat a tervezésben, helyzetfelmérés kutatás, megfelelési projektek, belső eljárások, dokumentumok átalakítása, szerződésrendszerek felülvizsgálata)
- Hogyan alakulnak át a jogi piacok a technológiai és technológiaalapú szabályozás mentén?
- Legaltech és jogászi szakmák a digitális világban - hogyan lehet biztonságosan, ugyanakkor hatékonyan alkalmazni a legaltech eszközöket és kezelni a folyamatokat (legal projektek)?
- Közvetlen cselekvési kényszer: a digitális térben való jelenlétet meghatározó legfontosabb jogi-szabályozási területek
- Kiberbiztonság a mindennapokban
- A webes környezet kialakítását érintő új követelmények
- Hogyan csatlakozzunk az adatgazdasághoz?
- Martech & Digital Fairness, avagy innovatív technológiák a marketingben
Szervező(k):
Portfolio.hu  - Szervező
Helyszín(ek):
Radisson Blue Béke Hotel
1067 Budapest Teréz krt. 43.
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Jöhet a személyre szabott reklámoktól mentes ingyenes Facebook és Instagram?

Nagy várakozás előzte meg az uniós adatvédelmi testület (EDPB) állásfoglalását az egyelőre leginkább a Meta által használt „consent or pay” (hozzájárulás vagy fizetés) üzleti modell adatvédelmi vonatkozásaival kapcsolatban. Várhatóan mi lesz a hatása a véleménynek a közösségi médiumok és platformok működésére, mit jelenthet mindez a piaci szereplők és a felhasználók számára? A fenti kérdéseket Bartal Ivánnal, az Oppenheim Ügyvédi Iroda adatvédelmi jogi praxisának vezetőjével jártuk körbe.

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

Bridgestone abroncsokon gurul a Maserati első teljesen elektromos SUV-ja

A prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások terén világszinten vezető Bridgestone-t választotta a Maserati, hogy egyedi 20"-os gumiabroncsokat fejlesszen első teljesen elektromos SUV-ja, a Maserati Grecale Folgore számára.

SFFA 2024 – bejelentették az International Filmmakers 30 shortlistesét

A Creo örömmel jelenti be a Sony Future Filmmaker Awards 2024 shortlisteseit. A hat kategóriában 30 filmkészítőből álló shortlisten szereplő alkotók egyedülálló élményben részesülnek, és egy héten át különleges eseményeken vehetnek részt a Sony Pictures Studios Los Angeles-i telephelyén, beleértve egy workshopot, amely páratlan hozzáférést biztosít az iparág kulisszái mögé. A 2024. május 30-i díjátadó ünnepségen pedig kihirdetik a hat kategória győztesét, akiket szakértő zsűritagok választanak ki.

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor.