E-mail teszt német politikusok számára

FeriMesz, 2000. szeptember 12. 22:28
Az internet kedvelt téma a politikusok körében. A gyakorlatban azonban kicsit máshogy néz ki az új médium használata. Egy felmérés szerint ugyanis a német politikusok sem használják az e-mailt, mint a kommunikáció eszközét.
Bár rendelkeznek e-mail postafiókkal, a megkérdezett 50 politikus közül mégis csak minden ötödik válaszolt az Internet World című újság e-mailjére. Az egyetlen olyan képviselő, aki kielégítő választ adott a kérdésre: az SPD-s Jörg Tauss.

A többi 49 politikus esetében nem hozott sok eredményt a teszt - egyikük sem adott igazán megfelelő választ. A legjobbaknak a teszt szempontjából a zöldek bizonyultak, a legrosszabbnak a PDS: egyetlen válasz nélkül. Az első helyen tehát a zöldek pártja áll, őket követi az SPD, FDP, CDU/CSU és PDS.

Az Internet World kutatása azzal kezdődött, hogy augusztus 9-én 50 politikusnak anonim e-mail címről küldtek egy adott felmérő üzenetet. A válaszadásra rendelkezésre álló időt 7 napban állapították meg. Azok, akik ennyi idő alatt nem válaszoltak, megtehették ezt még a 17-ei levélre küldött reakcióval, illetve 22-én kaptak még egy lehetőséget.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59