Intel gyermekjátékok

Kővári Ádám Kővári Ádám, 2000. október 2. 20:10
A processzorgyártó óriáscég, az Intel úgy gondolta, hogy kipróbálja magát más területeken is. Ezentúl ha kedvünk tartja a gyermekeinknek akár Intel játékokat is vehetünk.
Akármilyen hihetetlenül is hangzik, a processzorgyártó intelligens, számítógéphez köthető gyermekjátékok gyártásába kezdett. A hírek szerint biztos a siker. A cég legújabb ajánlata, két Pentium processzor között, az úgynevezett Intel Play - Computer Sound Morpher. A játék október közepén kerül majd a boltokba, elsősorban a 10 éves, vagy az ennél fiatalabb gyermekek számára biztosít majd remélhetőleg kellemes időtöltést - írja az AP.

A Sound Morpher segítségével a gyermekek a hanggal játszhatnak: rögzíthetnek, mixelhetnek, és torzíthatnak is. Az eszköz képes olyan hangok előállítására, mint amit akkor tapasztalunk, ha egy kazettát gyorsabban, vagy lassabban játszunk le. Természetesen több szűrőt is beépítettek a játékba, így a szalagnyúzás mellett lehet visszhangot hozzáadni a hanghoz, de eljátszhatjuk egy marslakó szerepét is.

A gyermek beszédére reagál a készülék, a kijelzőjén olyan animációk jelennek meg, melyeknek köszönhetően kapcsolat teremthető a hang és a látvány között, sőt, akár beszélő mozgófilmek is készíthetők.

További új játékok vásárolhatók meg a http://intelplay.com/ címre ellátogatva.

Kulcsszavak: Intel játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50