Táncórák fiatal és haladó Vodafone-felhasználóknak

, 2000. október 16. 17:39
A Vodafone 2000. október 16-ától négy új előfizetői díjcsomagot és tarifastruktúrát vezetett be. Az előfizetők a Break, a Samba, a Salsa és a Rumba díjcsomagok közül választhatnak.
A hétvégi Break csomag azoknak az előfizetőknek ajánlott, akik hálózaton belül és főleg hétvégén telefonálnak a legtöbbet. A hétvégi tarifa nettó 8 Ft/perc, hálózaton belüli hívások esetében.

A Samba előfizetői csomag azok számára készült, akik hétvégén és csúcsidőn kívül használják többet a mobiltelefonjukat, kimenő hívásaik időtartama kb. havi 45-105 perc között van. Ebben a csomagban kedvező hétvégi és csúcsidőn kívüli percdíjakkal lehet telefonálni hálózaton belül és kívül egyaránt.

A Salsa csomag azoknak javasolt, akik minden időszakban egyformán használják mobiltelefonjukat. Gazdaságos csúcsidőn belüli és kedvező csúcsidőn kívüli percdíjakat kínál.

A Rumba díjcsomag azoknak a felhasználóknak lett kialakítva, akik főleg csúcsidőben kezdeményeznek hívást, és viszonylag sokat használják mobiltelefonjukat üzleti és személyes célra egyaránt. Ebben a díjcsomagban a csúcsidőben történő hívások percdíjai rendkívül kedvezőek mind hálózaton belüli, mind hálózaton kívüli hívások esetében, valamint a havi előfizetési díj is kedvező ebben a kategóriában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36