Játékfejlesztői tanulmányi program

Csiki Szász József Csiki Szász József, 2000. október 18. 21:59
A Mosaic Technologies Corporation pályázatokat fogad el a cég on-line Game Design Programjára, amelyet ez év elején jelentettek be.
A program, amely on-line WebCT tanulmányi környezetet biztosít, két különböző tanulmányi szakaszt kínál, és megtanítja a hallgatókat azokra a képességekre, amelyek kellenek a személyi számítógépekre való játékprogramok készítéséhez. Az első szakasz a "szórakoztatást" hangsúlyozza, míg a második a "tanító játékokra" vagy "szórakoztatva oktató játékokra" koncentrál.

A programban részt vevő hallgatók meg fogják tanulni az alapfogásokat és a szakasz fogásait. Habár a kurzusok alkotják az egész programot, lehetséges, hogy a hallgató csak egy kurzust tanuljon meg, vagy több kurzust anélkül, hogy végigmenne az egész programon. A hallgatóknak, akik beiratkoznak, maximum 36 hónapjuk van, hogy elvégezzék az összes kurzust, majd befejezésképpen egy Game Design diplomát kapnak.

Amikor a hallgatók megkezdik játékfejlesztési tanulmányaikat, megtanulják a számítógépes hardver és szoftver alapelveit, az angol alapjait, a számítógépes programozás teljes megértését és olyan matematikai alapszabályokat, mint az algebra, a trigonometria és fizika. A program során a hallgatók részletesen megtanulják a játékok szerkezetét, a C++ programozást, a grafikus modellezést, a multimédia audiót, a parancsfile-írást és a készítési technikákat. Ahogy a program halad, tanulni fognak a fejlett grafikai, animációs és játékmenet technikákról. A hallgatók minden programszakaszban számos opcionális kurzust vehetnek fel. Hogy jobban megértsék a játékpiac trendjeit, a hallgatók tanulni fognak még a számítógépes játékipar történelméről és a személyi számítógépek élete során kifejlett játékfejlesztési technikákról is.

Mindegyik kurzust úgy tervezték, hogy az előző kurzusra épüljön. Az első bejelentés óta a program több mint 900 érdeklődőt vonzott közel 50 országból.

Kulcsszavak: fejlesztés játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59