A legszélesebb oktatási paletta

Félmilliós tanfolyam a fődíj!

, 2000. november 4. 22:24
A Compfair B pavilonjának 7/5-ös standján találkozhatnak az érdeklődők az IQSoft képviselőivel, akik a legnagyobb értéket, a tudás megszerzését kínálják. A cég ugyanis olyan speciális tanfolyamokat szervez, amelyekkel más oktatócég nem foglalkozik, az oktatás színvonalát pedig a gyakorlott, az informatikai szakterületek szinte mindegyikén jártas szakemberek garantálják.
Az IQSoft standját azonban érdemes felkeresni azoknak is, akik már valamely területen mélyreható ismeretekre tettek szert, ugyanis a cég mindennap nyereményjátékkal várja az érdeklődőket, a fődíj pedig egy félmillió forintos webmestertanfolyam!

A KFKI-csoporthoz tartozó cég fejlődésének egyik mérföldköve volt, amikor október 11-én megnyitották az IQSoft-John Bryce Oktatóközpontot. A John Bryce Training Ltd.-vel közösen létrehozott cég a professzionális informatikai oktatás területén tevékenykedik, magas szintű, a hazai piacon eddig hiányzónak számító szolgáltatásokat kínál.

Az ez év májusában alakult IQSoft-John Bryce Oktatóközpont Kft. az alapítók széles körű tapasztalatát felhasználva, az eddig kiépített partneri és felhasználói kapcsolatok alkalmazásával és továbbfejlesztésével alakította ki tevékenységi körét, teljes körű megoldásokat kínálva. Tanfolyamaikat saját, korszerűen felszerelt oktatóközpontjukban tartják, de az ügyfél kívánságára kihelyezett előadás-sorozatokat is szerveznek, csoportos képzés estén pedig lehetőséget biztosítanak a tananyag egyedi igényeknek megfelelő kialakítására is. Érdemes áttekinteni, milyen területeket fog át az oktatóközpont kínálata: tanfolyamokat szerveznek az objektumorientált programozás (Oracle, Java, UML, XML) és a projekttervezés témakörében, valamint a különböző vendorok hivatalos oktatóközpontjaként tovább bővítik képzési kínálatukat - ehhez az Oracle, a Microsoft, a Sun, a Novell, a Cisco, a CA és a Check Point is együttműködéséről biztosította az oktatóközpont vezetését.

Magyarországon kevésbé ismert módon, informatikában még nem jártas fiatalok számára olyan átképző programokat hirdetnek, amelyek felkészítenek a gyakorlatban jól hasznosítható ismeretek elsajátítására, lehetőséget biztosítanak a nemzetközileg elfogadott vizsgák sikeres elvégzéséhez, mindezeken túl pedig segítik elhelyezkedésüket a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon. Az IQSoft szakoktatói Magyarországon elsőként alkalmazzák az interaktív internetes oktatást, az "e-learninget", amely ötvözi a hagyományos, oktató által irányított képzést az önálló tanulással.

Egyre több számítógép-felhasználót érdekelhet, hogy az IQSoft-John Bryce Oktatóközpont ECDL- és nemzetközi informatikai minősítővizsgákat szervez annak érdekében, hogy a megszerzett ismeretekkel az eredményesen szereplők mind a hazai, mind a nemzetközi munkaerőpiacon igazolhatóvá válhassanak, s a biztos siker eléréséhez hallgatóinak egyedi gyakorlási és felkészülési lehetőséget is biztosít.

Aki tehát pontosabb információkra kíváncsi az oktatóközpontban elvégezhető tanfolyamokkal kapcsolatban, keresse fel a B pavilon 7/5-ös standját, s szerencsés esetben megnyerheti a félmillió forintot érő belépőt!

Kulcsszavak: oktatás IQSoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14