Számítógépes oktatócsomag ECDL bizonyítvánnyal

MTI Sajtóadatbank, 2000. december 1. 11:13
A Panem Kiadó és a Szofi Algorithmic Research Kft. olyan felhasználóknak szóló, a számítógép használatát megkönnyítő csomagot dob piacra, amelynek segítségével megszerezhető az Európai Unióban is elismert European Computer Driving Licence (ECDL) bizonyítvány - közölte a két cég csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
A mintegy 30 ezer forintba kerülő ECDL-oktatócsomag vásárlói nyolc tankönyv, illetve egy CD segítségével szerezhetik meg számítógépes felhasználói tudásukat autodidakta módon.

Az ECDL szabványos tananyag- és vizsgakövetelmény-rendszerre épül, s a doboz vásárlói a Szofi vizsgaközpontjaiban kedvezményes vizsgát tehetnek.

A tanulást megkönnyíti, hogy az oktatócsomagokat modulokra osztották fel, a nehézségek megoldásával pedig szakértők segítenek az internetes konzultációk során.

A képzés kiterjed például a szövegszerkesztésre, a táblázat- és adatbázis-kezelésre, valamint az internet gyakorlati használatára.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az ECDL-programot a kormány is támogatja, s a köztisztviselői kar számára is ajánlottá tette e bizonyítvány megszerzését.

Az eseményen elhangzott, hogy egy-egy modul vizsgadíja 2000-3000 forintba kerül, s a csomag megvásárlásával egy átlagos számítógépes tanfolyam árának kétharmadát, háromnegyedét takaríthatják meg a vásárlók.

Kulcsszavak: ECDL oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50