CityReach: üzleti internethez Cisco-technológia

Kovács Attila, 2000. december 28. 19:58
A már Budapesten is kolokációs központtal rendelkező CityReach International (CRI) első pán-európai vállalatként bejelentette, hogy alkalmazás-infrastruktúra szolgáltatásához megszerezte a "Cisco alapú hálózat" (CPN), illetve a Cisco alapú "Alkalmazás Infrastruktúra Szolgáltató" (AIP) minősítést.
A CRI az üzleti internetet kiszolgáló következő generációs alaphálózatát a Cisco Systems céggel együttműködve építi ki Európában. A már Amszterdamban, Londonban és Budapesten felállított központjai Cisco infrastruktúrán alapulnak. Hasonlóan a 2001. januárjában Dublinban, Stockholmban, Münchenben és Berlinben megnyíló újabb CRI kolokációs központok, illetve a jövő év végére a tervek szerint üzemben lévő több mint 16 központ mindegyike CPN alapon fog működni.

William Nuti, a Cisco egyik alelnöke a minőségi host alkalmazásszolgáltatásokban látja az együttműködés legfőbb előnyeit. Mint hangsúlyozta: "Olyan végponttól-végpontig terjedő szolgáltatásközpontú megoldásokat alakítunk ki, amelyek révén az AIP-k csúcsminőségű, végponttól-végpontig menedzselt megoldásokat és szolgáltatásokat kínálhatnak azoknak a távközlési szolgáltatóknak, amelyek a biztonsági szempontból kritikus alkalmazásaikhoz a webes technológia adta lehetőségeket kívánják hasznosítani."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50