ISO 9002 a ZEUS-nak

, 2001. január 11. 15:34
A ZEUS Tanácsadó és Kiadó Kft. ez év elején, Magyarországon elsőként szerezte meg webkommunikációs tevékenységére a nemzetközi ISO 9002 minőségbiztosítási tanúsítványt.
A társaság webkommunikációs tevékenységének nemzetközi minősítése, a felkészüléssel együtt 1 évet vett igénybe. A ZEUS Kft. felkészítését a Magyar-francia FRAMACO Üzletfejlesztési Tanácsadó Kft. végezte. A társaság minősítését, a tanúsító auditot, a világszerte ismert norvég DNV (Det Norske Veritas) hajtotta végre. Ez a cég vállalta, hogy folyamatosan ellenőrzi a ZEUS Kft. webkommunikációs tevékenységének minőségét.

Az ISO 9002 minősítés megszerzése azt jelenti, hogy a ZEUS Kft. webkommunikációs tevékenysége (a stratégiai tervezés, kutatás, webkommunikációs tanácsadás, weboldalak és egyéb internethez kapcsolódó gyártási feladatok), a társaság által elvégzett feladatok minősége a legmagasabb színtű nemzetközi elvárásoknak most már hivatalosan - hitelesítő dokumentumokkal igazoltan - is megfelel.

A társaság menedzsmentje azért tartja fontosnak az ISO 9002 nemzetközi minősítés megszerzését, mert annak alkalmazásával az ügyfeleik számára nyújtott webkommunikációs tevékenységük kidolgozása és végrehajtása szervezettebbé, áttekinthetőbbé, illetve ellenőrizhetőbbé válik.

A ZEUS Kft. munkatársai munkájuk során azt tapasztalják, hogy miközben Magyarországon is egyre több cég foglalkozik internetes kommunikációs és üzleti alkalmazások kínálatával egyre több a csalódott ügyfél. A társaságnál megjelenő külföldi nagyvállalatok és multinacionális cégek vezetői is gyakran arról számolnak be, hogy úgy kezdenek bele internethez kapcsolódó üzleti fejlesztésekbe, hogy a modern kommunikációs és üzleti eszközök használatáról keveset tudnak és nem készül vállaltuk üzletpolitikájához igazodó webkommunikációs stratégia sem. A ZEUS Kft. webkommunikációs üzletága ezért sosem honlap-készítést kínál ügyfeleinek, hanem - a nemzetközi ISO szabványnak megfelelően - elemző, stratégiai tervező és operatív megvalósító munkát.

Kulcsszavak: +céginfo Zeus tanácsadás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50