A budapesti LaserBit Rt. második tőkeemelése

, 2001. január 17. 14:00
A szabadtéri optikai távközlési berendezéseket gyártó amerikai-brit-magyar vegyesvállalat, a LaserBit Kommunikációs Részvénytársaság bejelentette, hogy nemzetközi befektetők részéről 6 millió USA dolláros tőkeemelésben részesült.
A befektetők ezúttal az Intel Capital, a Sandler Capital és a 3TS Venture Partners AG, a Technologieholding Central and Eastern European Befektetési Alapok kezelője, míg a tranzakcióval kapcsolatos szaktanácsadó a PriceWaterhouseCoopers vállalatfinanszírozási csoportja.

A LaserBit távközlési és adatátviteli hálózatokban használatos vezeték nélküli, lézertechnológiára épülő, szabadtéri hang-, adat- és képátviteli rendszerek és távközlési berendezések (E1/T1, E2/T2, E3/T3 réz-optikai kábel átalakítók és multiplexerek) fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Ügyfelei a nagy sávszélességű adatátvitelt igénylő vállalatok, elsősorban az internetszolgáltatók, a mobil és vezetékes távközlési szolgáltatók, az UMTS-rendszer üzemeltetők, valamint a több telephellyel rendelkező szervezetek.

Kulcsszavak: LaserBit +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59