Internetfesztivál Bulgáriában

Zsigó József, 2001. január 18. 21:29
Nemzeti internetfesztivált rendez Bulgária immár másodízben, hogy ingyenes internet-hozzáféréssel és előadásokkal azokat is megismertessék a webhasználattal, akik eddig ezt az anyagiak miatt nem engedhették meg maguknak.
A fő események Szófiában, a 3500 főt befogadó Kultúrpalotában lesznek, itt 80 gép áll készenlétben, de a kisebb kávéházakban, kultúrházakban és klubokban is ingyen internetezhetnek a fesztivál négy napja alatt az érdeklődők. Az internet a XXI. században című előadás-sorozat előadói többek között az USA-ból, Kanadából, Svájcból és Franciaországból érkeztek, de képviselteti magát Magyarország is, egyedüliként a volt keleti blokkból.

Bemutatja termékeit a Bolgár Telekommunikációs Társaság, a Cisco, az E-card, a HP és a Microsoft, valamint a többi kisebb, nemzetközi társaság is, amelynek kirendeltsége van Bulgáriában.

A bolgár kormány az e-kereskedelmet és mobil-telekommunikációt fejleszti leginkább, de növelni akarja az internetes adatbiztonságot, és szeretne minél több befektetőt vonzani az országba.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59