Magic Onyx Magyarország – évértékelés 2000

, 2001. január 23. 12:49
Sikeres évet zárt a Magic Onyx Magyarország Kft. 2000-ben: árbevétele megközelítette a félmilliárd forintot, ami 70 százalékos növekedést jelent 1999-hez képest. A nyereség várhatóan meghaladja az 50 millió forintot, ami több, mint az előző évi kétszerese.
A múlt év nevezetes volt a társaság életében abból a szempontból is, hogy ez volt az első olyan év, amikor a Magic Software Enterprises (MSE) már többségi tulajdonosa volt a cégnek.

A Magic Onyx Magyarország megerősítette pozíciót az államigazgatás területén is: a Magicre alapuló, 2500 munkahelyen működő Robotzsaru rendszer országos bevezetése befejeződött, és elkészült a legkorszerűbb Magic verzióval kifejlesztett új rendszer is. Fontos ügyfele volt a cégnek a Magyar Államkincstár és a Nemzeti Kulturális Alapprogram Igazgatósága.

Az internetes fejlesztések területén legnagyobb projektje az IBM-mel közösen megvalósított könyv-nagykereskedelmi rendszer volt. Ez a B2B (business to business) megoldás nemcsak egy internetes kereskedelmi felületet tartalmaz, hanem lefedi az üzleti folyamatok teljes körét, és több paraméterét is tekintve a legnagyobb hazai rendszernek számít.

A Magic Onyx Magyarország eredményei is közrejátszottak abban, hogy az MSE vezetése Budapestet jelölte ki közép-európai régióközpontjának, és Korányi Lászlót, a Magic Magyarország vezetőjét bízta meg ezzel a feladattal is.

Kulcsszavak: Magic +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38