"Hi-HO Media TV" szélessávú internetes tartalomhoz

, 2001. január 30. 14:40
A Panasonic és internetszolgáltatója, a Panasonic Hi-HO bejelentette a Hi-HO új "Hi-HO Media TV" weboldalának megnyitását. A 2001. február 1-jén induló "Hi-HO Media TV" egy szélessávú internetszolgáltatásokra, például ADSL-en (aszimmetrikus digitális előfizetői vonalon) keresztül megtekinthető filmek bemutatására szolgáló, gazdag tartalommal feltöltött honlap.
A Panasonic Hi-HO 2000 decemberétől kínál ADSL-alapú szolgáltatásokat. Az új online vállalkozás szeretné még inkább elősegíteni az előrejelzések szerint fényes jövő előtt álló szélessávú internetszolgáltatások terjedését.

A Panasonic Hi-HO három és fél éve jelent meg az interneten, és azóta igyekszik kialakítani teljes körű multimédiás szolgáltatásait és a mozifilm-forgalmazást. A filmforgalmazás területén ma már a Hi-HO rendelkezik az egyik legkiterjedtebb és legmegbízhatóbb infrastruktúrával egész Japánban, hiszen mintegy 6.000 egyidejű hozzáférést képes kezelni, és állandóan bővíti az internetes műsorsugárzási szolgáltatások, például az élő közvetítések és a tartalomszolgáltatások választékát. A Panasonic Hi-HO a "Hi-HO Media TV" létrehozásával kívánja elérhetővé tenni a szélessávú online multimédiás tartalmat. A felhasználók nagy sebességben és állandó online kapcsolattal élvezhetik a szélessávú internet-hozzáféréssel járó előnyöket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50