Unisys vagyonkezelési megoldás: pénzügyi portfólió egyetlen weblapon

Kovács Attila, 2001. február 9. 11:34
A Unisys bejelentette az e@ction Wealth Management Solutiont, az első végponttól végpontig terjedő vagyonkezelési megoldást, amely személyre szabott pénzügyi szolgáltatásokat kínál a közelmúltban növekedésnek indult “tehetős tömegpiac” számára. (A DataMonitor a 150 000-1 000 000 USD összeget befektető magánszemélyekre alkalmazza a “tehetős tömegpiac” meghatározást).
A megoldási csomag lehetővé teszi, hogy a felhasználók több csatornán keresztül férjenek hozzá pénzügyi információikhoz az általuk kívánt időben, helyen és módon. A hozzáférés történhet internet, mobiltelefon vagy más eszköz segítségével. A Unisys e@ction vagyonkezelési megoldás kulcsfontosságú eleme az összevont számlakezelő szolgáltatás, amely összegyűjti a különféle számlák adatait, és az egész pénzügyi portfólióval kapcsolatosan teljes körű áttekintést nyújt egyetlen weboldalon

A Unisys szerint az új megoldás eleme lehetővé teszi pénzintézetek számára, hogy a célcsoport hatékonyabb megdolgozásával javítsák az ügyfelek akvizíciójára és megtartására irányuló tevékenységüket, és kiaknázzák a további keresztértékesítési lehetőségeket. A Unisys e@ction vagyonkezelési megoldás hozzásegíti a bankok lakossági és magánbanki részlegét, hogy bizonyos adó-, jogi, ingatlan- és életmód-tervező termékek és szolgáltatások kezelésére képes modulok kiválasztásával integrálják ügyfeleiket, a szervezetet, a rendszereket és a szolgáltatásokat. A pénzintézetek abból a teljes Unisys-megoldásból választhatnak, amely többek között tartalmazza az integrált háttérirodai feldolgozást, a pénzügyi analitikát, az ügyfél-jövedelmezőség számítást, a működési kockázatkezelést és a pénzmosás megakadályozását szolgáló modulokat. Az átfogó megoldási csomag a Unisys partnereinek (Corillian, Siebel, Equalizer, MFT, TBC) legjobb megoldásait foglalja magába.

Kulcsszavak: Unisys-hu +céginfo Unisys

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14