3Com: márciusban kapható az NBX IP telefonrendszer

Kovács Attila, 2001. február 16. 13:28
Termékbejelentések, piaci információk is elhangzottak a 3Com Hungary február 16-án megtartott idei első sajtóklubnapján.
A március végétől a hazai 3Com viszonteladóknál beszerezhető új SuperStack 3 NBX típusú LAN hálózati alközpont, amely most már teljes mértékben az európai szabványokhoz lett igazítva, a közepes és nagyobb hazai vállalatoknak nyújthat elsősorban megoldást, alkalmazásával akár 600 felhasználóig bővíthetik telefonhálózatukat, miközben költségmegtakarítás érhető el. Hasonlóan gyorsuló ütemben fejlődik a cég réz alapú Gbit Ethernet kapcsolóival foglalkozó üzletága (pl. a SuperSack 3 Switch 4900 gerinchálózati kapcsolóból 5 új termékverzió jelent meg).

A 3Com vezeték nélküli megoldásainál mind a kártya, mind az elérési pont tekintetében 40%-os áresés várható hazánkban az év közepén – tájékoztatott Bartucz László ügyvezető. A jelenleg kapható 3Com titkosító kártyák ára 40 ezer forint (kliens) és 60 ezer forint (szerver verzió) között mozog. Újdonság a cég Bluetooth hálózati technológiája, illetve eszközei, amelyek a közeljövőben, folyamatosan ez év közepéig jelennek meg.

A 3Com Hungary kijelölte az ún. hangintegrációs eszközökkel foglalkozó partnereit (BCN, ComNetworx, Selectrade), és ezekkel a cégekkel együtt tervez a magyar leányvállalat a közeljövőben felhasználói szemináriumokat rendezni. A folyamatosan épülő hazai 3 szintű partnerprogramra (200 bronz, 20 ezüst és 3 arany fokozatú partner – BCN, ComNetworx, Profon) és a szilárd nagykereskedelmi csatornára (Ingram Micro, HRP,RRC) egyaránt támaszkodik a 3Com.

Kulcsszavak: 3Com-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59