Jobb egészségmegőrző funkciókkal kapható a HONOR Band 7

forrás: Prím Online, 2023. március 16. 09:56

A HONOR bemutatta a HONOR Band 7-et, az új innovatív egészségügyi testen hordható eszközét. A HONOR Band 7 nagyobb AMOLED kijelzővel, 14 napos akkumulátor-üzemidővel és pontos mérésekkel érkezik. A HONOR egészségügyi technológiájának köszönhetően a készülék képes rögzíteni a pulzusszámmal, az alvással, a stresszel és egyéb többdimenziós egészségügyi paraméterekkel kapcsolatos értékeket és adatokat – így hosszútávú társ a felhasználók egészségmenedzsmentjében.

 

Stílusos pántkialakítás és színek

 

A minden alkalomhoz illő HONOR Band 7 1,47”-es, színes AMOLED kijelzője 2,5D ívelt üveggel, 282 PPI felbontással és körülbelül 18 g tömeggel érkezik. A stílusos kiegészítőt fémtextúrás permetezési eljárással és magasfényű textúrával gyártják. Az új színekkel és a választható óralapok változatosságával a fogyasztók könnyedén kifejezhetik személyiségüket, közben hangulatukhoz és stílusukhoz is igazítva az eszközt.

 

A két színben –  meteorfekete és  korallpink  – kapható HONOR 7 Band számos funkciót kínál azoknak, akiket vonz az egészség, a wellness, a sport és az intelligens élet világa. A 14 napos akkumulátor-üzemidő és a gyorstöltés folytonosabb egészségmenedzsmentet, valamint nagyobb kényelmet és komfortot biztosít mindenki számára.

 

 

MI-vel még hatékonyabb egészségellenőrzési képességek

 

A HONOR Band 7 mesterséges intelligenciával felvértezve segíti a felhasználókat, hogy jobban  kezelhessék az egészségüket és a jólétüket azáltal, hogy az eszköz pontos méréseket, illetve nyilvántartásokat készít a pulzusszámról, az alvásról, a stresszről és más többdimenziós egészségügyi paraméterről. Mindezek alapján a Band 7 edzési ajánlásokat is tesz, melyekkel a felhasználók  életminőségüket is javíthatják.

 

Az eszköz a HONOR vezető egészségügyi technológiáját használva biztosít egésznapos pulzusmérést is, amely a HONOR hosszú ideje felhalmozott pulzusmérési tapasztalatait felhasználva pontos adatokat kínál nemtől, kortól és csuklómérettől függetlenül. A professzionális optikai alkatrészek és az AI-algoritmusokkal ellátott chipkészlet használatával jelentősen javítja a pulzusszám-monitorozás pontosságát, és a fogyasztók számára valós idejű precíz adatokat biztosít, hogy jobban megismerjék fizikai állapotukat.

 

A HONOR Band 7 egésznapos véroxigén-ellenőrzővel is rendelkezik, amely rezgéssel figyelmezteti a felhasználókat, ha értékük alacsony szinten jár. Az okoskarkötő professzionális alváskövetővel is rendelkezik, amely pontosan rögzíti az alvásminőséget.

 

96 sportmód

 

A sportoláshoz és extrém tevékenységekhez is kiváló társ lehet az eszköz, ugyanis 96 féle edzésmód van előtelepítve rá, amelyek között megtalálható a futás, a gyaloglás, a kerékpározás, az úszás, az elliptikus edzés, az evezés, a szabadedzés és az újonnan hozzáadott ugrókötelezés. A HONOR Band 7 valós időben rögzíti a sportadatokat, így a fogyasztók könnyen nyomon követhetik teljesítményüket és eredményeiket. A felhasználók rögzített egészségi állapotadatait felhasználva a zsírégető ajánlási funkció tudományos alapokra helyezve javíthatja az edzési eredményeket azáltal, hogy megtalálja a tökéletes zsírégető zónát, valamint a legjobb zónát az állóképesség javításához. Edzés közben a HONOR Band 7 valós időben emlékezteti a fogyasztót, hogy a hatékony zsírégető tartományon belül maradjon, az edzés után pedig megjelenik a becsült elégetett súly mértéke is.

 

A nagyobb kényelem érdekében a fogyasztók közvetlenül a HONOR Band 7 készülékről kezelhetik edzéseiket anélkül, hogy a mobiltelefonjukhoz kellene nyúlniuk.  

 

 

Az okos élet élménye

 

Az egészség- és sportkövetési lehetőségeken túl a funkciókban gazdag HONOR Band 7 a fogyasztók számára egy átfogó intelligens életérzést is nyújt. Számos opciót kínál, mint például a telefonkeresés funkció. A HONOR Band 7 emellett hasznos asszisztensként is működik, így a fogyasztók közvetlenül a HONOR Band 7-ről olvashatnak üzeneteket, kezelhetik a bejövő telefonhívásaikat, megtekinthetik az időjárás-előrejelzést, beállíthatnak ébresztőt, vezérelhetik a zenelejátszást, sőt, távolról vezérelhetik a telefonjukkal való fényképezést is.

 

14 napos akkumulátor-üzemidő és szupergyors töltés

 

A nagyobb kényelem és a fogyasztói élmény fokozása érdekében a HONOR Band 7 14 napos akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Az üzleti utazásokhoz és nyaralásokhoz is hasznos óra intenzív használat esetén akár 10 napig, átlagos használatkor pedig akár két hétig is üzemelhet. A gyorstöltésnek köszönhetően a HONOR 7 Band mindössze öt perc töltés után is akár két napig bírja a használatot.

 

Elérhetőség és árazás

 

A HONOR Band 7 bruttó 22 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14