Változások a KFKI vezetésében

, 2001. március 5. 13:48
Új ügyvezető igazgató áll munkába a KFKI Számítástechnikai Csoport menedzsmentjében 2001 augusztusától. Az új ügyvezető Ludman Lajos lesz, aki a Deloitte & Touche vezetési tanácsadásért felelős ügyvezető igazgatói posztját cseréli fel az új pozícióra.
Augusztustól ez év végéig Szőnyi László, a jelenlegi ügyvezető igazgató és Ludman Lajos együtt irányítják a cégcsoport működését. Ezt követően Szőnyi László kizárólag a KFKI Számítástechnikai Csoport befektetéseket kezelő tagja, a KFKI Investment Kft. ügyvezetőjeként tevékenykedik majd, megtartva ugyanakkor helyét a KFKI Számítástechnikai Rt. igazgatóságában, Ludman Lajos pedig a KFKI Számítástechnikai Rt. önálló ügyvezető igazgatójaként dolgozik tovább.

2000. februárjától új tag lépett be a részvénytársaság igazgatóságába is. Az új tag Christopher William Long, aki 1995 és 1998 között Nagy-Britannia budapesti nagyköveteként dolgozott.

Az igazgatóság elnökének munkáját támogatja március 1-jétől dr. Bőgel György (45) vállalatszervezési kutató és oktató, aki a Budapesti Közgazdaság-tudományi és Államigazgatási Egyetem Vezetőképző Intézete igazgatói székét cseréli fel a KFKI elnöke melletti tanácsadói pozícióval. Egyik fontos feladata lesz a KFKI Számítástechnikai Rt. oktatási, egyetemi kapcsolatainak erősítése.

Kulcsszavak: KFKI +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36