Pannon GSM: születésnap 1,35 millió előfizetővel

Kovács Attila, 2001. március 30. 13:38
Hétéves születésnapjának apropóján ünnepi sajtótájékoztatót tartott a Hotel Kempinskiben március 30-án a jelenleg már 1 millió 350 ezer ügyfelet számláló mobilszolgáltató, a Pannon GSM Távközlési Rt.
Björn J. Flakstad vezérigazgató szerint néhány héten belül a hazai mobiltelefont használók száma meghaladhatja a vezetékestávbeszélő-előfizetők számát, és ez év végére országosan 50%-os mobilpenetráció várható. Király István marketingigazgató egy mostani felmérésükre hivatkozva elmondta, hogy a 15-24 éves korosztályban jelentősen megnőtt a mobiltelefon-vásárlási szándék, továbbá a leggazdagabb háztartásokban már minden második embernek van mobilkészüléke. Sima Márta marketingigazgató-helyettes elmondta, az SMS-en és WAP-on egyaránt játszható, a múlt év decemberében bevezetett PanaGotchi játékszolgáltatásuknak eddig12 ezer felhasználója volt, s további játékokkal állnak az előfizetők rendelkezésére (Horoszkóp, Bioritmus, Iqteszt).

Újdonság, hogy a Pannon előfizetői készülékein a nagyobb városok, megyeszékhelyek neve jelenik meg, ha az illető abban a városban tartózkodik és hívást fogad vagy kezdeményez. A pannonos mobiltelefonok újabban - a metró teljes területén - a budapesti metróállomásokat is kijelzik.

Kulcsszavak: Pannon GSM +fohir +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55