Erősíti magyarországi képviseletét a 3Com

, 2001. május 9. 15:26
A 3Comnál zajló átszervezések keretében Magyarországon a helyi sikereknek köszönhetően, valamint a várható további dinamikus növekedés érdekében – és a nemzetközi tendenciákkal ellentétben – 2001. május 14-től újabb fővel bővül a képviseleti iroda. A 3Com Hungary Kft. – tervei szerint – idén 20-30%-kal növeli árbevételét.
„A 3Com évek óta elkötelezetten támogatja a kelet-európai piacot, és ennek újabb jele, hogy növeli alkalmazottainak számát a régióban” – nyilatkozta Bartucz László, a 3Com Hungary vezetője. „A 3Com Hungary Kft. a 2001. június 4-től három vállalatként működő 3Com Corporation teljes értékű képviseleteként fog működni, ahogy azt mind partnereink, mind a cég termékeinek felhasználói megszokhatták. Eddigi stratégiánknak megfelelően tovább erősítjük a 3Com Focus Partnerek, viszonteladóink és végfelhasználóink támogatását.”

„A Focus programon keresztül a partnereinknek nyújtott műszaki támogatás kiválóan működik, és ennek hatásaként Magyarország a 3Comon belül is elismert, mint az új technológiai megoldások bevezetésében élen járó ország. Ez lényegében azt jelenti, hogy partnereink szakértelmének köszönhetően jelentős sikereket értünk el olyan kulcsterületeken, mint a LAN telefónia megoldások, kábelrendszerek, nagyvállalati LAN megoldások és a vezeték nélküli hálózatok” – mondta Lehner Tamás, műszaki és fejlesztési igazgató.

„A hazai piacon az eddiginél is erőteljesebb és megbízhatóbb partnerként számíthatnak a 3Comra az informatikai piac szereplői és felhasználói” – tette hozzá Bartucz László.

Kulcsszavak: 3Com 3Com-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55