Milliók keresik Csisztut

, 2001. május 23. 22:07
Kétes sikerként könyvelhető el, hogy május második hetében a "Muttertag", a "Miss Universe" vagy a "mothers day cards" mellett egy magyar név is belefért a Google kereső top 10-es listájába: "csisztu".
A Yahoo szakírója láthatóan tájékozatlan, amikor – elemezve a napi százmillió keresést kiszolgáló Google sikerlistáját - úgy véli, hogy a nyolcvanas évek végének kiváló magyar tornásza azért tudta megelőzni még "Laetitia Casta"-t, a filmszínésznőként éppen most Cannes-ban debütáló modellt is, merthogy Csisztu Zsuzsa épp most kezdi televíziós sportbemondói karrierjét...

Nos, mint tudjuk, ez a sportkarrier nem új, ellenben egy bizonyos mpeg file, amely egy Csisztu Zsuzsára kétségtelenül hasonlító leányzó és egy ifjú intim félóráját örökíti meg, láthatóan minden más magyar fogalomnál népszerűbb. Ha különféle fórumokra betekintünk, láthatjuk, hogy sokan vannak, akik elítélően szólnak a file webes terjedéséről, de láthatóan szinte a teljes magyar internetes penetráció meg szeretné nézni, hogy mit is helytelenít.

Kulcsszavak: Google +legfontosabb Yahoo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14