Internetes áruházat épített a Synergon

, 2001. május 29. 16:31
A Synergon Informatika Rt. az Első Pesti Telefontársaság Rt. megbízása alapján internetes kereskedelmi rendszer tervezett, alakított ki, és vállalta a teljes rendszer támogatását. Az EPT célja, hogy távközlési szolgáltatásait interneten keresztül értékesítse.
A Synergon a projekt keretén belül kialakította az értékesítés hátterét adó internetes "áruházat" és az ehhez szükséges alrendszereket, amelyeket a meglévő informatikai rendszerhez integrálnak. A Synergon az e-kereskedelmi rendszer működéséhez támogatási, követési, karbantartási és oktatási szolgáltatásokat is vállalt.

A Synergon 100 nap alatt az internetre néven olyan szolgáltatáscsomagot dolgozott ki, amelynek segítségével a vállalat ügyfelei az eddigieknél jóval rövidebb idő alatt, jelentős költségmegtakarítással nyithatják meg új értékesítési csatornájukat az interneten. A program keretében kínált internetes áruház minden, az e területen megkívánt alapfunkcióval rendelkezik: a termékek és szolgáltatások online megjelenítése és a többszintű termékkatalógus mellett keresőfunkció és elektronikus bevásárlókosár teszi könnyebbé a vásárlást. A rendszer online hitelkártyás tranzakciók végrehajtására is alkalmas.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50