Újabb internetes kúra a fogyni vágyóknak

, 2001. június 13. 17:09
Június 25-én, hétfőn vadonatúj étrend-összeállításokkal újra indul a HáziPatika.com népszerű fogyókúraprogramja. A szervezők öt hét alatt minimum öt kiló súlyfölösleg eltűnését garantálják – méghozzá megerőltető koplalás nélkül.
Az étrendet táplálkozástudományi szakember állította össze; a fogyni vágyók vele és egymással on-line tarthatják majd a kapcsolatot a program ideje alatt.

A fogyókúrázni vágyóknak előzetesen fel kell iratkozniuk a programra, ezt már most megtehetik a www.hazipatika.com címen, és 25-étől öt étrend közül választhatnak. Az első azoknak készült, akik napközben is tudnak ételt készíteni maguknak, a második azoknak az igényeihez igazodik, akik a munkahelyükön nem tudnak „főzőcskézni”, a harmadik vegetáriánusoknak készült, van egy verzió, amelyik a cukorbetegek számára jelent biztonságos fogyókúrát, az ötödik étrend pedig házhoz szállíttatható. A napi ötszöri étkezést biztosító program minden életstílus mellett alkalmazható, és életkori megkötések sincsenek azon kívül, hogy mint minden fogyókúrát, ezt sem ajánlják fejlődésben lévő gyermekeknek. A programra jelentkezők néhány adatot (súly, magasság stb.) megadva folyamatosan ellenőrizhetik a kúra hatékonyságát, és azt is, összesen hány kilót kellene még leadniuk ahhoz, hogy testsúlyuk az ideálisnak mondható sávban legyen.

A HáziPatika.com oldalain a fogyókúrázók külön fórumon cserélhetik ki tapasztalataikat és tarthatják egymásban a lelket. Mindeközben a nekik szóló hírlevélben biztatják őket az oldal szerkesztői, és arról is szakavatott tájékoztatást kapnak, hogy a diéta adott szakaszában éppen mi játszódik le a szervezetükben. A program immár hagyományosan közös ebéddel zárul, ahol, akinek van kedve, találkozhat „fogyis” társaival.

A részvevők kérdéseikkel e-mailen keresztül közvetlenül a program szervezőjéhez, Pilling Róberthez is fordulhatnak. „A legtöbben az étrend egyes tételei iránt érdeklődnek. A múltkori akciónknál például sokan azon csodálkoztak, hogy hogyan került Túró Rudi az egyik ebéd mellé. Nekik egyrészről elmagyaráztam, hogy az összeállítás szerint az aznapi energiabevitel az édesség mellett is a kritikus érték alatt marad, másrészt azt, hogy nem az a jó fogyókúra, ami minden finomat megvon az embertől, mert úgy a fogyókúrázó az ötödik hét után könnyen egy cukrászdában 'pihenheti ki' a megpróbáltatásait. Nekünk itt, a HáziPatikában ehelyett az a célunk, hogy életmódváltáshoz, hosszabb távú eredmények eléréséhez segítsük hozzá fogyókúrázóinkat” – mondja a programvezető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50