Unisys-Commtouch: Unified Messaging távközlési szolgáltatók számára

, 2001. június 14. 18:50
A Commtouch és a Unisys partnerségi megállapodást kötött, melynek célja, hogy a két, saját területén piacvezető vállalat közösen nyújtson “one stop shop” integrált kommunikációs megoldásokat. A Unified Messaging a mobil- és vezetékes távközlési szolgáltatók, internetszolgáltatók, ASP és IP Carrier vállalatok számára kifejlesztett üzleti tevékenységet bővítő alkalmazás, mely egységes megjelenésű postafiókot biztosít a hang-, fax-, e-mail és SMS-üzenetek kezelésére.
A Unisys és a Commtouch az európai piacra koncentrálva kezdte meg az együttműködést, s terveik szerint az év hátralévő részében tovább bővítik tevékenységüket.

A vezeték nélküli és nagy sávszélességű adattovábbítás megjelenésével a piaci előrejelzések szerint a Unified Messaging válik az egyik meghatározó bevételforrássá a távközlési szolgáltatók számára. Az Idate Research kutatásai alapján “2010-ben a 3G hálózatok bevételének közel 10%-a Unified Messagingből fog származni.” Az IDC azt jósolja, hogy a Unified Messaging-felhasználók száma 2004-re eléri a 38 milliót.

A Unisys és a Commtouch közösen integrált Unified Messaging rendszere egységes megjelenésű postafiókot biztosít a hang-, fax-, e-mail és SMS-üzenetek kezelésére. Ily módon a felhasználó bármikor egyetlen postafiókból fogadhat, küldhet és hozzáférhet minden üzenetéhez akár PDA, személyi számítógép, mobil- és vezetékes eszközökről, illetve interaktív televízióról vagy web-browserről is. A képi és videoüzenetek küldése és fogadása megfelelő csatlakozással rendelkező terminálok segítségével biztosítható. Az integrált megoldás különféle tárolási opciókat kínál a hívások optimalizálására, szinkronizálására és nagyfokú funkcionalitásának biztosítására. A megoldás független az alkalmazott készüléktől, egyszerű parancsok, számlázóinterfész, szokásos webinterfész segítségével biztosítja az ügyfélkezelést és a hang alapú technológiát.

A Unisys-Commtouch Unified Messaging megoldása kiváló eszköz az IP alapú kommunikáció számára is: az adat, videó és szöveges üzenetek konvergenciája személyes single open carrier-grade levelezőplatform segítségével valósul meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36