A Siemens fontos mérföldkövet ért el a tejes e-vállalattá válás útján

, 2001. július 15. 09:59
A Siemens befejezte e-beszerzési platformjának, a click2procure-nak fejlesztését, melynek célja, hogy a világ legnagyobb e-piacterévé váljon.
A Siemens fontos mérföldkövet ért el a tejes e-vállalattá válás útján. A teljes vállalatot kiszolgáló beszerzési platform miden lényeges funkciója már elérhetővé vált: nemcsak a szállítók nyújthatnak be virtuális ajánlatokat, akár online aukcióra is, hanem megrendeléseket kaphatnak, számlákat is küldhetnek elektronikusan, továbbá potenciális vállalaton belüli vásárlóikról is információkat kaphatnak.

A regisztráció után a beszállítók integrálódnak a Siemens globális beszerzői hálózatába s bővíthetik, optimálhatják üzleti kapcsolataikat. Az elektronikus piactér lehetőséget nyújt a tranzakciók gyorsabb lebonyolítására és a folyamat költségei is jelentősen csökkenthetők. A főbb beszállítókat jelenleg integrálják a hálózatba.

Jelenleg több mint 3,000 Siemensen belüli beszerzési munkatárs és további 30,000 alkalmazott a világ minden tájáról felhasználója a rendszernek, mellyel hozzáférnek az ajánlattevői és szolgáltatási profilokhoz és a beszállítók termékskálájához. Még ebben a korai stádiumban is minden percben továbbít egy-egy megrendelést a click2procure. Az év végére körülbelül 3,000, stratégiai fontosságú beszállító fér majd hozzá s lesz részese ezen piacnak, és a forgalom várhatóan meghaladja majd az egymilliárd eurót.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14