Sony Ericsson Xperia arc S: leggyorsabb, legerősebb Xperia

forrás Prim Online, 2011. augusztus 31. 18:33

A Sony Ericsson a berlini IFA kiállítás kapcsán megrendezett sajtótájékoztatón mutatta be az Xperia arc S készüléket. Az Xperia család legújabb tagja az Xperia arc okostelefonra épül, 1,4 GHz-es processzorral és a Sony 3D panoráma technológiájával rendelkezik, valamint hozzáférést kínál a Sony Entertainment Network „Music Unlimited” és “Video Unlimited” szolgáltatásaihoz. Az Xperia arc S 25 százalékkal gyorsabban alakítja át a médiafájlokat és indítja el a kamerát, a weboldalakat pedig 20 százalékkal gyorsabban jeleníti meg, mint az Xperia arc.

A 2011-es Xperia okostelefonok felhasználói már élvezhetik a „Music Unlimited” és a „Video Unlimited” szolgáltatásokat (az elérhetőség régiónként eltérő):
·    A „Music Unlimited” több mint tízmillió zeneszámos globális tartalomszolgáltatásához biztosít azonnali hozzáférést, valamint saját személyes zenekönyvtárat és reklámmentes rádióadókat kínál, emellett többféle eszközzel is elérhető.
·    A kizárólag a Sony Ericsson Xperia készülékkel elérhető „Video Unlimited” a legfrissebb hollywoodi sikerfilmek, az örök klasszikusok és valamennyi elismert stúdió tévéműsorainak legteljesebb forrása.

Az Xperia arc S készülék a Sony kategóriájában legjobbnak számító technológiáit, köztük a 3D panoráma kamera funkciót is tartalmazza. A 3D panoráma segítségével a fotókat három dimenzióban is megtekinthetjük, ha a telefont HDMI kimeneten keresztül 3D tévékészülékhez csatlakoztatjuk. A készülék emellett ragyogó látványt nyújtó, Mobile BRAVIA Engine technológiát használó Reality Display kijelzővel és 8,1 megapixeles, HD videót rögzítő kamerával rendelkezik. A Sony beépített Exmor R mobil képérzékelője pedig feljavítja a gyenge fényviszonyok között készült fényképeket.
A felhasználók a Facebook inside Xperia által nyújtott egyedi közösségi médiaélményt is megtapasztalhatják, és beléphetnek az Android több mint 250 ezer alkalmazást tartalmazó világába.

Xperia arc S áttekintés:
·    Szupergyors 1,4 GHz-es processzor
·    3D és 2D körpanoráma fényképezés
·    8,1 megapixeles kamera Exmor R™ mobil képérzékelővel
·    4,2“ Reality Display Mobile BRAVIA® Engine-nel
·    A legújabb Android™ platform

A Sony Ericsson Xperia arc S 2011 negyedik negyedévétől lesz elérhető a kiemelt piacokon.

 


 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Process Solutions: Mit várnak el a gazdasági vezetők és a cégvezetők a könyvelési szolgáltatójuktól?

A technológiai fejlődés és az üzleti környezet változásaival párhuzamosan a cégvezetők, vállalati döntéshozók elvárásai is folyamatosan változnak. Nemcsak a törvényi megfeleltetéssel kapcsolatos kötelezettségek betartását várják el könyvelőiktől, hanem stratégiai partnerséget és technológiai innovációt is.

2024. május 8. 19:41

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36