Árinfo szolgáltatás PSINet-támogatással

, 2001. augusztus 31. 10:34
Elindította online árinformációs szolgáltatását az Árinfo Kft. A számítástechnikai nagy- és kiskereskedések, rendszerintegrátorok részére tervezett terméktájékoztatás szeptember közepétől válik hozzáférhetővé.
A szolgáltatás a számítástechnikai cikkek kereskedelmével foglalkozó szakemberek munkáját kívánja megkönnyíteni. Az új árszerviz lehetővé teszi, hogy az eddig sokszor áttekinthetetlen adathalmazból, e-mailek sokaságából a kereskedők könnyebben kiválaszthassák a számukra hasznos információt.

Az Árinfo a számítástechnikai nagykereskedések számára hatékony eszközt kínál, hogy naprakész információkkal lássák el vevőiket, a viszonteladók pedig időt, pénzt és energiát takaríthatnak meg használatával. A www.arinfo.hu címen található site-on folyamatosan frissülő, összehasonlító adatok találhatók a nagykereskedések által forgalmazott cikkekről, ezek árairól és az aktuális raktárkészletről. Van mód például egy adott termék ár szerinti sorrendezésére is. A felhasználók minősíthetik az információszolgáltató nagykereskedéseket különböző szempontok szerint, például garanciális ügyintézés színvonala, a szolgáltatott információ pontossága.

A szolgáltatás a tesztidőszak alatt ingyenesen áll a viszonteladók - nem végfelhasználók - rendelkezésére. A későbbiekben a szolgáltatás minimális térítés ellenében vehető igénybe. A szolgáltatás technikai hátterét az üzleti internetszolgáltatói piac egyik vezető cége, a PSINet biztosítja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36