Elektronikus fordítási piactér

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. szeptember 1. 12:43
Szeptember 3-án nyitja meg kapuit a Pantomat Kft. és az Online Marketing Ügynökség által létrehozott elektronikus fordítási piactér, a World Online Translation, amely egy helyre gyűjti össze a fordítókat, s egyben üzletkötői feladatokat is ellát.
A www.worldonlinetranslation.com, illetve 2001. szeptember 6-ától a www.wot.hu oldalon az ügyfelek megadhatják fordítási igényüket ( nyelv, szövegtípus, terjedelem, határidő stb.), s ezt küldik el a rendszenek. A számítógép a regisztrált fordítók közül kiválasztja azokat, akik a kívánt igényeknek megfelelnek s fordítási munkát várnak, és egy ajánlatkérő formanyomtatványon elküldi a kérést e fordítók levelesládájába. A fordítók ajánlataikat megteszik, majd a legkedvezőbb ajánlatot adókkal az ügyfél egy online és kétlépcsős áralkuba kezd. Az ügyfél számára legkedvezőbb ajánlat elfogadásával létrejön az üzlet, s ekkor a felek e-mailen megkapják egymás elérhetőségi adatait. Az ügyfelek részére ez a szolgáltatás ingyenes, a fordítók is csak a megkötött üzlet után fizetnek jutalékot.

A World Online Translation elektronikus fordítási piactéren közel száz regisztrált fordítóiroda és egyéni fordító várja hétfőtől partnereit.

Kulcsszavak: website OMA onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14