A Panasonic bemutatja legújabb, továbbfejlesztett hangtechnológiával rendelkező hangprojektorait és egy új hangprojektor rendszert

forrás: Prím Online, 2017. február 17. 11:40

A Panasonic hangszóró kínálatát bővítve bemutatott két új hangprojektort és egy új generációs hangprojektor rendszert. 

Az SC-HTB688 és SC-HTB488 hangszóró rendszerek és az SC-SB1 hangprojektor rendszer döbbenetesen tiszta, gazdag és kerek hangzással töltik meg nappaliját, amely erősebb és magával ragadóbb az átlagos TV hangszórók nyújtotta hangélménynél. A két hangprojektort úgy fejlesztették ki, hogy elegáns, stílusos hangszórójával dinamikus, színházszerű hangélményt nyújtson nappalijában, míg a kompakt, de nagy teljesítményű hangprojektor rendszer felerősített, tiszta, nagyfelbontású hangminőséget biztosít.

 

A Panasonic sokéves tapasztalattal rendelkezik az audió technológiában és a hangszóró-tervezésben, ez érződik a legújabb eszközökön is, melyekkel bármilyen hangforrásból kihozhatja a legtöbbet. Az SC-HTB688 és az SC-HTB488 hangszóró rendszereknél lehetőség van a mélynyomó vezeték nélküli csatlakoztatására (az SC-SB1-nél beépített mélynyomó van a fő egységben), ezáltal optimális, mozit idéző hatás érhető el, hogy még nagyobb élmény legyen a filmnézés. Szintén része a modelleknek a Bluetooth vezeték nélküli technológia, hogy okostelefonjáról és tabletjéről is hallgathasson zenét.  Ha tabletjén keresztül online rádióadást követ, vagy okostelefonján hallgatja kedvenc zenéit vagy podcastjait, az új hangprojektorokat és az új hangprojektor rendszert bármilyen Bluetooth eszközzel összepárosíthatja.

 

 

A hangprojektorok tökéletesen illenek televíziójához

Panasonic televíziókkal párosítva az új hangprojektorok tökéletes kiegészítőt jelentenek, amelyekkel úgy érezheti, saját mozijában ül. Az elegáns és kompakt SC-HTB688 és SC-HTB488 hangprojektorokat úgy tervezték, hogy könnyedén egészítsék ki tévékészülékét, különösen a nagyobb képernyőátmérőjű modelleket, mint amilyen az EX600. Mivel a hangprojektor helyezhető a tévé elé, rendkívül könnyű lüktető hangot hozzáadva fokozni a film nyújtotta élményt. 

 

Az SC-HTB688 modell egy többcsatornás hangprojektor, amelyben három független hangszóró kapott helyett. Kimeneti összteljesítménye 300 Watt. Egyedülálló módon irányítja a hangot a hangprojektor bal oldaláról, jobb oldaláról és közepéről, valamint a mélynyomóból is, így a párbeszédek világosan érthetőek, tiszták lesznek és olyan hatást keltenek, mintha a tévé közepéből szólna a hang. Az SC-HTB488 modellben két független hangszóró kapott helyet, kimeneti összteljesítménye 200 Watt, és mindkét hangprojektoron van AUX bemenet. A hangszórókat mindkét új eszközben úgy tervezték, hogy tiszta, magas hanghűségű zenelejátszást tegyenek lehetővé. Ez biztosítja, hogy meg tudjanak felelni a felhasználók növekvő igényének, hogy mobileszközről hallgassanak zenét otthoni hangrendszerükön.

 

A két új hangprojektor kompakt kivitele segít megelőzni, hogy otthona zsúfolttá váljon, akár falra szerelt, akár szabadon álló televíziója van. Ha szabadon álló tévéje van, a vékony és elegáns kivitelű hangprojektor kényelmesen elfér alatta, anélkül, hogy zavarná a látványt.

 

 

A hangprojektor rendszer kiválóan integrálható az otthoni szórakoztató rendszerekbe 

A kompakt kivitelű SC-SB1 hangprojektor rendszer nagy felbontású hangot nyújt, könnyen csatlakoztatható más eszközökhöz HDMI-n keresztül vagy 4K jelátvitellel, hogy a felhasználónak a zökkenőmentesen integrált, tiszta és erős hangzás élményét nyújtsa. Ha például 4K UHD Blu-Ray lejátszóhoz és síkképernyős televízióhoz csatlakoztatja, teljes otthoni szórakoztató rendszert hozhat létre, amellyel otthonában merülhet el a valódi mozizás élményében.

 

Az SC-SB1 modell összteljesítménye 40 Watt, háromutas hangsugárzókon keresztül, és a készülék elején található nyíláson keresztül hallható az erőteljes basszus. Kompakt megoldás a nappaliba, mérete csupán 43cm x 5cm x 12cm. Tiszta, erőteljes hangzást biztosít a még élvezetesebb lejátszás érdekében, nézze akár tévéjét, Blu-Ray lejátszóját, tabletjét vagy okostelefonját. 

 

 

Hangprojektor, összefoglalás:

SC-HTB688 

  • 3.1 csatornás rendszer
  • Vezeték nélküli mélynyomó
  • Dolby Digital
  • DTS Digital Surround 
  • Virtual Surround
  • Hangzásmód (standard/zene/mozi/hang/hírek)
  • Bluetooth vezeték nélküli technológia
  • HDMI CEC
  • Digitális audió bemenet
  • Falra szerelhető 
  • EX700/600 Panasonic TV modellel használható 

 

SC-HTB488

  • 2.1 csatornás rendszer
  • Vezeték nélküli mélynyomó
  • Dolby Digital
  • DTS Digital Surround 
  • Virtual Surround
  • Hangzásmód (standard/zene/mozi/hang/hírek)
  • Bluetooth vezeték nélküli technológia
  • HDMI CEC
  • Digitális audió bemenet
  • Falra szerelhető 
  • EX700/600 Panasonic TV modellel használható 

 

Hangprojektor rendszer, összefoglalás:

SC-SB1EG-K

  • 2.1 csatornás rendszer
  • Vezeték nélküli mélynyomó
  • Nagy felbontású hang
  • Bluetooth vezeték nélküli technológia
  • Hangzásmód (standard/zene/mozi/beszéd)
  • HDMI bemenet/kimenet

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Elképesztő! Így üldözi Max Verstappent a világ leggyorsabb drónkamerája

Max Verstappen már teszteli az Oracle Red Bull Racing legújabb modelljét, a 2024-2025-ös Formula-1 versenynaptárra fejlesztett RB20-at – de nemcsak a kiváló pilóta, hanem a médiacsapat is készül az új szezonra. Ralph „Shaggy” Hogenbirk, a Dutch Drone Gods tervezője és drónpilótája egyedi építésű modelljével csatlakozott egy körre a silverstone-i pályán.

2024. március 1. 10:10

A Galaxy Buds széria legújabb frissítése magával ragadó, intelligens hangzást kínál

A Samsung közelmúltban megjelent Galaxy S24 termékcsaládja a Galaxy AI erejével új lehetőségeket teremtett a kultúrák közötti kapcsolatteremtésre. A biztonságos, készülékeken elérhető mesterséges intelligenciával a felhasználók jelenleg 13 nyelven hidalhatják át a kommunikáció során felmerülő nyelvi akadályokat. A Galaxy Buds fülhallgatókat érintő legújabb frissítések még zökkenőmentesebbé tehetik ezen okosfunkciók használatát.

2024. február 29. 14:28

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15