Az 50 000. gépjármű forgalomba helyezése alkalmából a koraszülöttmentést támogatta a LeasePlan

forrás: Prím Online, 2017. február 23. 09:50

Február 17-én ünnepélyes keretek között átadta 50 000. autóját hazánk egyik vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata, a LeasePlan Hungária Zrt. A jubileumi Skoda Octaviat a PwC Magyarország képviselője vette át, majd közösen nyújtották át a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára az 500 000 Ft-os anyagi támogatást.

A LeasePlan 1994 óta tevékenykedik a magyar piacon, jelenleg közel 700 hazai és nemzetközi ügyfelet szolgál ki. Innovatív flottakezelőként 2016-ban meghirdette mobilitási stratégiáját, mely egy tudatosabb és felelősségteljesebb járműhasználói jövőkép fele mutat. A stratégia részeként a LeasePlan kibővítette kínálatát a teljes körű szolgáltatást nyújtó gépjárműlízingről a jövőbe tekintő, rugalmas megoldások választékára és innovatív szolgáltatási portfóliót alakított ki, mely kiterjed az autókölcsönzésre, a rövid- és hosszú távú lízingre, a közös gépkocsihasználatra is.

 

Az 50 000. gépjármű a PwC Magyarország flottájában került forgalomba helyezésre, s az ünnepélyes ceremónián a két vállalat közösen adta át a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára az 500 000 Ft értékű támogatást.

 

“Azon dolgozunk, hogy a magyarországi vállalatok is felismerjék a tudatos gépjárműhasználatban rejlő előnyöket és lehetőségeket. Külön öröm számunkra, hogy a jubileumi gépjárművet egy olyan ügyfelünk vehette át, aki osztozik velünk a mobilitási stratégia során megfogalmazott elvekben és tevékenységét környezettudatos szempontok mentén, felelősen végzi”- mondta Pesti Tímea, a LeasePlan kereskedelmi igazgatója.

 

 

„Évek óta kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy olyan üzleti partnerekkel dolgozzunk, akiknek szintén fontos a társadalmi felelősségvállalás. Együttműködésünk a LeasePlan Hungária Zrt.-vel az egyik pozitív példa cégünk életében. Amikor értesültünk a hírről, hogy munkatársunk veheti át az 50 000. gépjárművet, egyetértés volt közöttünk, hogy a jeles eseményt kössük össze egy mobilitáshoz kapcsolódó tevékenység támogatásával. Bízunk benne, hogy ezzel a gesztussal hozzájárulhatunk az adományozott Alapítvány sikeres működéséhez” – tette hozzá Pál Tamás, a PwC Magyarország pénzügyi vezetője. 

 

Dr. Nagy Andrea, a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány képviselője elmondta: “Alapítványunk 2007-ben 8 vidéki koraszülött és beteg újszülött mentéssel és szállítással foglalkozó alapítvány összefogásával alakult meg. Fő tevékenységünk a regionális mentési tevékenységet folytató alapítványok koordinálása, közös érdekképviselete, egységes szakmai irányelvek alapján történő működtetésének segítése, valamint a koraszülött mentés-szállításhoz szükséges eszközökkel történő ellátása, melyet nagyrészt a LeasePlanhez hasonló támogatásokból finanszírozunk. Megtiszteltetés számunkra, hogy annyi más szervezet mellett a koraszülöttek ügye mellé állt a flottakezelő vállalat. Ezévben célunk egy szállító inkubátor egység vásárlása, mellyel az egyik regionális alapítványnál lévő, régebbi típusú eszköz cseréjét tennénk lehetővé.” 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15