Szeress bele újra a zenébe!

Már Magyarországon is elérhető az új vezeték nélküli B&O PLAY Beoplay H4 fejhallgató

forrás: Prím Online, 2017. február 24. 13:47

Szeretsz kilépni a komfortzónádból, és szereted, ha letaglóz a zene? Filterek nélkül éled az életet, minden fényt, színt, hangot a maga valójában akarsz átélni? Fejezd ki önmagad a zenén keresztül az új Beoplay H4 fejhallgatóval, és hagyd, hogy a dallamok inspiráljanak egész nap, bármit is csinálsz!

Tiszta hangzás, letisztult vonalak, minimalista dizájn, önkifejező stílus. A Beoplay H4 külsejét az alapoktól tervezték újra, hogy az ikonikus egyszerűséghez ragaszkodók is megtalálják a hozzájuk illő B&O PLAY fejhallgatót. Kialakítása eltéveszthetetlenül őrzi a B&O PLAY dizájnjegyeit, és magában hordozza a Bang & Olufsen hangzást és az akár 19 órányi erőteljes és eredeti zenei élményt!

 

 

A Beoplay H4-et puha báránybőr fülpárnákkal és fejpánttal látták el, a fülhallgató belsejében felhasznált memóriahab kényelmesen illeszkedik a füledre minden élethelyzetben. Minden anyaga autentikus, ahogy szereted: bőr, alumínium, acél. A határtalan zenei élményről a fülhallgató passzív zajszűrő technológiája gondoskodik. A külvilág zaja nem keveredik kedvenc dallamaiddal, és környezeted sem érzékel semmit a zenédből.

 

 

A Beoplay H4 egyszerűsége a kezelhetőségében is megmutatkozik. A fejhallgató jobb fülpárnáján lévő három gombbal egy mozdulattal fogadhatod hívásaidat, vezérelheted a zenét, szabályozhatod a hangerőt. A gombok aprók, de pontosan ott helyezkednek el, ahol a legjobban kézre esnek számodra. Nincs vezeték, ami korlátozna szabadságodban, mintegy 2 és fél óra töltéssel szinte egész nap hallgathatod megállás nélkül. Ha pedig lemerülnél, csak csatlakoztasd a mini-jack kábellel a zenelejátszódhoz!

 

 

A Beoplay applikáción keresztül előre beállított zenei profilok közül választhatod ki a neked tetszőt. Akár útközben vagy, akár otthonod csöndjében merülnél el a hangok világába, megtalálod a neked szóló beállításokat csakúgy, mint edzés közben. A B&O PLAY ToneTouch-nak köszönhetően átérezheted valamennyi zenei stílus sajátosságát, sőt, ha egyszer ráleltél a tökéletesre, nem kell tovább keresgélned! A Beoplay H4 ugyanis elmenti választásod, így csak akkor kell ismét foglalkoznod vele, ha valami másra vágysz. Az applikáción keresztül pedig a töltöttségi állapotot is követheted.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15