Megújult a Malév honlapja

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. szeptember 7. 15:08
2001. szeptember 6-tól új formával, rengeteg új és hasznos információval jelentkezik a Malév weboldal. A megújult site célja, hogy minden információt egy helyen nyújtson a honlapon szörfözők számára.
A légitársaság szeretné elérni, hogy a Malév weboldal, minden utazni vágyó számára egy olyan biztos pont legyen, ahol az utas az utazás megtervezésétől kezdve egészen annak megvalósulásáig, a külföldi tartózkodás idejét is beleértve, minden kérdésre a lehető legrövidebb idő alatt választ kap. A új honlapon az „Utazás tervező” rovatban megtalálható minden olyan ország, ahova a Malév menetrendszerinti járatokat közlekedtet. Útmutatást ad továbbá arról, hogy a kint tartózkodás során adott helyzetben mit tegyen az utas, így fellelhetőek az adott országbeli magyar nagykövetségek elérhetőségei.

A site kialakítása során nagy hangsúlyt fektetett a társaság arra, hogy a látogatók jobban megismerjék a céget, a flottát és a kiterjedt szolgáltatás rendszert. Így például a „Flotta helyzeti térképe” rovatban valós időben látható, hogy éppen merre járnak a Malév gépei, valamint a „Céginformáció” rovatban panoráma képek találhatóak a B-767-es és F-70-es belsejéről.

Megújult a honlap „Ügyfélszolgálat” rovata is, melyben folyamatosan figyelemmel kísérhetőek a beérkezett észrevételek, üzenetek, így elkerülhetővé válik, hogy megválaszolatlan levelek maradjanak.

A „Duna Club” rovatban a pontlekérdezés alatt a légitársaság törzsutasai továbbra is informálódni tudnak egyenlegükről és a naponta frissülő adatbázisban már az utazást követő napon az aktuális adat áll az utas rendelkezésére.

Az ügyfelekkel való kommunikáció hatékonyabbá tétele érdekében állandó szavazás található a főoldalon, amihez kapcsolódóan került kialakításra az on-line kutatási panel, melyben időről-időre más-más témában találhatóak kérdések. A kutatásban résztvevők között minden alkalommal repülőjegyeket sorsol ki a légitársaság.

Az új weboldal segítségével, azokkal is szeretne kapcsolatba lépni a Malév, akiket eddig még nem köszönthetett ügyfeleként, de érdeklődnek a cég és szolgáltatásai iránt. Számukra is készül egy több fordulós játék, melynek során repülőjegyek és értékes ajándékok kerülnek sorsolásra. A játékra már lehet jelentkezni!

A most kikerült oldal az első lépcső egy olyan több éves fejlesztési tervben, amelynek célja egy tökéletes virtuális Malév iroda kialakítása. A honlapot a Malév Rt. Internet Csoportja a Yton Internet Kft.-vel közösen készítette.

Kulcsszavak: website Malév onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14